מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זהות מיניתעמי22/07/2008
שלום: אז כך אני בן 14 ועד מעט בן 15 ויש לי בעיה עם הזהות המינית שלי,לפני שאני אגיד עוד כמה דברים חשוב לי להגיד שאני אדם די חרדתי ובגלל זה אני גם סובל מהרבה התקפי חרדה במיוחד בגלל הנושא הזה... אז כך כבר אהבתי בחיים משהו כמו 4 בנות ויש בחורה שהייתי מאוהב בה 6 שנים(כן די הרבה)...ומאז ומתמיד הרגשתי משיכה רגשית לבנות ותמיד ראיתי את עמצי ותארתי את עצמי עם הבחורה שאני אוהב באיזה מקום רומנטי כך ביחד מבלים.למרות שאף פעם לא התנשקתי עם מישהי או היה לי קטע מיני ..עכשיו...למרות כל זה אני נמשך מינית מאוד לבנים...אני הרבה פעמים מאונן על בנים..בעצם רוב הפעימם אני מאונן על בנים ולפעמים גם על בנות...אני אף פעם לא התאהבתי בבנים ..אבל הם תמיד מחרמנים אותי יותר מבנות...וזה מלחיץ אותי ..יש לציין שאם אני רואה שני בנים עושים סקס אז עומד לי במהירות וגם אם אני רואה תמונה של בן עםם שרירים אבל גם אם אני רואה בן ובת עושים את זה אני מרגיש גירוי מיני רק ההבדל הוא שאני לא מתחרמן מתמונת של בנות בבקיני או אפילו ערומות ואם אני חושב על בנות אז לוקיח לי יותר זמן לקבל עמידה מאשר אם אני חושב על בנים...האם זה אומר שאני הומו...או זה סתם משהו של גיל ההתבגרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי כן. אבל לא נורא
שני22/07/2008זה מאוד IN עכשיו להיות הומו, אז מה זה מפריע לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמי
ד''ר יעקב מאיר וייל22/07/2008אתה צודק תתיחס לזה הלאה כסתם משהו של גיל ההתבגרות ותפסיק לבדוק את עצמך כל הזמן. בסוף גם לך יהיו שרירים אדירים וכולם יתגרו ממך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל שניה...אני הומו??
עמי23/07/2008בבקשה תני לי תשובה מפורטת כי אני נלחץ מאוד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמי
ד''ר יעקב מאיר וייל24/07/2008צא מהלחץ זו תשובה לא עליך שהתגלגלה במקרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה..:)
עמי24/07/2008כיצד אתה הייתה אומר שאדם הוא הומו..האם זה תלוי רק עם מי אותו אדם מעדיף לקיים יחסי מין או ממי הוא מתגרה..או שזה גם תלוי בהבט הרגשי של זה ..זאת אומרת ..במי אותו אדם מתאהב,ליצד מי הוא מרגיש יותר בנוח,עם מי הוא מתחבר...וכו,? אני אישית נמשך לשני המינים מינית..והייתי רוצה לקיים יחסי מין עם שיני המינים ...אבל יש משהו שאני מוצא בבנות שאני לא מוצא בבנים..לא יודע..אני פשוט מרגיש שאני מתחבר אליהם יותר ושיש משהו בתוכי שפשוט רוצה אותם...ועוד משהו...הרבה אנשים אמרו לי כדי לדעת באמת למי אתה נמשך פשוט תחשוב ותקשיב לעצמך ...ואם אני באמת עושה זאת מהו בתוכי אומר לי"אתה לא הומו..תרגע"...אבל למרות זאת אני עדיין מבולבל...למה..האם בגלל שאני קצת יותר מידי בלחץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמי בשנית
ד''ר יעקב מאיר וייל26/07/2008עמי יקירי ,תגלה יותר סבלנות למהלך. להתאהב אפשר בכולם. טבע ההתאהבות הוא זמני וחולף, כמעט כמו להתחרמן. להתחרמן נגמר באורגזמה, להתאהב קשור באידיאליזציה של אדם אחר, זכר או נקבה. כשזה מסתיים יש שתי אפשרויות במערכת הזרימה האנרגטית:
.
1.האחת להפוך זאת לזרם יציב ורגוע של אהבה-שם מותר גם ביקורת ואכזבה, אפשר גם חוסר מושלמות של מושא האהבה, או 2. זה נגמר בפרידה ובהרבה כאב לב לצד שנפרדים ממנו.
בפעם האחרונה ששמעתי גירסא כזו זה היה אני לא יכול לאהוב אותך כמו שאת אוהבת אותי. זכור מנוע התשוקה והתאווה הוא בעל זמן פעולה מוגבל פיזיולוגית- אל תיתן לו לבלבל אותך בין היצר לגירוי ופורקן ובין הכמיהה לקשר ולברית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)