בעיית סטייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית סטייה
    אורי . ט
    24/07/2008

שלום לך אדוני ואני מאוד שמח שנענתה להודעה שלי, אני ילד בן 14 ואני מקווה שזה בסדר שאני כותב לך ואני מקווה שתוכל לענות לי ולעזור לי בבעיה שלי.. אני חושב שאני הומוסקסואל ובד"כ אני עושה על בנים אבל אני מנסה להתשנות ואני עושה גם על נששים בזמן האחרון אני חוש אבל שאני יותר הומוסקסואל ואני רוצה להיות אדם נורמלי שיהיו לו חברים ולא שכולם יתרחקו ממנו בגלל שהוא הומו ואני רוצה מעל הכל משפחה זה החלום שלי אנא עזור לי בבקשה אני מתחנןן אני משתגע מזה זה מוציא אותי מדעתי יש דרך להשתנות? בתודה, א.ש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית סטייה

הוספת תגובה

• עמי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    24/07/2008

אתה בן 14. הדרך לפנייך ארוכה. אתה מנסה לעשות על גברים ועל נשים ועדיין מחפש מי אתה.
    אם אתה מצליח לעשות על כולם אז לפחות תהנה. למה לסבול כשאתה עושה?
    תהנה ואל תתחייב לדאוג כל חייך כבר עכשיו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• א.ש.

ד''ר יעקב מאיר וייל
    24/07/2008

האמת שתשובתי אליך התגלגלה תחת שמו של עמי. קרא אצלו מה אני חושב על ההומוסקסואליות שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו