תסביך מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסביך מיני
    זאביק
    26/07/2008

שלום. ברצוני להציג בעייה שאני סוחב עימי כבר המון שנים שגורמת לי לתסכול בלבול ולשנאה עצמית. בגיל 11 בערך שהייתי בבית ספר יסודי היה עימי בכיתה ילד שגילה שהוא הומוסקסואל הוא היה גר בשכונה שלי היינו שכנים ומשחקים ומעביריםהרבה זמן ביחד אפשר לומר שהיינו חברים טובים,יום אחד אני לא זוכר אותו לפרטים קרה מצב שהוא גרר אותי ואת האח הקטן שלו לרצונות המיניות שלו בדרכים מסוימות בזמן שאני מעיד על עצמי שלא ידעתי את המשקל של הדבר שהוא מוביל אותי לעשות,לקחתי זאת בקלות ראש,את זאת אני זוכר,הייתי מגיע אליו לשחק משחקים בבית והדבר היה קורה אני הוא והאח שלו שהוא קטן מאיתנו משהו כמו גיל 9 מבצאים מין אוראלי וכל מיני שיפשופים ללא חדירות אני זוכר שלי זה לא גרם הנאה,עשיתי זאת מתוך דחף שלא ניתן להסביר אותו הייתי ממש ילד שאני חושב על זה אני לא מצליח להבין איך הוא בגיל הזה כבר הבין שהוא הומוסקסואל והיה נהנה מזהבכל אופן ביצענו את המהלכים האלה מספר פעמים משהו כמו 5 או 6 ואז הפסקנו בידיעה שאנחנו לא מספרים זאת לאף אחד,המשכנו בחיינו,כיום הוא הומוסקסואל גאה ומוצהר ואני והוא נוצר בינינו קשר של סוד ללא שום דבר מעבר לזה כבר לא היינו חברים כבעבר.במהלך ההתבגרות שלי נימשכתי לבנות ותמיד רדפתי אחרי בנות והרגשתי מספר פעמים שאני ממש נידלק על בחורה ולא פעם מחזר אחריהן,עשיתי לא מעט יחסי מין עם בחורות,אך לאחר מספר שנים החל אצלי מן חוסר ביטחון לגבי המיניות שלי זה קרה אולי בגיל 18 או 19 שהרגשתי חוסר ביטחון עם הבחורות שהייתי עימן ולפעמים לא מצליח להגיע למצב של זיקפה וזאת עקב חוסר ביטחון שאני מרגיש בזמן שאני עם הבחורה, הדבר גרם לי פגיעה קשה בביטחון שלי וכל פעם שהייתי מגיע למצב עם בחורה היה יותר קשה,מהחשש לא לתפקד כמו שצריך,אני סיפרתי את כל זה רק בתור רקע הבעייה האמיתית היא שניחספתי בשלב מסויים בתקופה הזאת לפורנו הטראנסקסואלי וזה משך אותי מאוד וזה גרם לי לחשק לשחק עם עצמי בפי הטבעת וכאן החל התסביך האמיתי בהתחלה נהנתי מזה מספר פעמים למרות שידעתי שזה חציית גבול לא היחסתי לזה חשיבות גדולה אבל עם הזמן זה החל להפריע ולגרום לי תחושות תסכול ורגשות רעות על עצמי ועם עצמי,זה ממש ערער לי את הביטחון,פגע בי מאוד,הייתי מפסיק עם זה וחוזר שוב במשך תקופה ארוכה עם קושי נפשי שהייתי עובר לגבי המעשה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסביך מיני

הוספת תגובה

• המשך

זאביק
    26/07/2008

בתקופה האחרונה אפשר לומר במשך שנתיים או שלוש אולי שלא ניחספתי לפורנו מהסוג הזה וגם זה לא הטריד אותי והייתי מבלה המון בתקופה הזאת עם בנות והייתי נהנה מאוד ופעיל מאוד מבחינה מינית,עד ששוב לאחרונה בשבוע האחרון נחספתי שוב לפורנו מהסוג הזה לאחר מקרה מוזר שקרה לי עם בחורה שחורה שביצעתי איתה יחסי מין מספר פעמים שבפעמים הראשונים נהננו מאוד אך בפעם השלישית קרה לי משהו מוזר היית לי זקפה חדרתי לתוכה אך לאחר מספר שניות החשק ירד לי והזיקפה החלה להעלם הבחורה כמובן נפגעה ובאותו היום לא ניסינו שוב אך לאחר מספר ימים ניסינו שוב ללא הצלחה שוב האיבר הגיע לזיקפה היא ממש משכה אותי עד לנקודה שבה אני חודר אליה ואז החשק נעלם שוב,זה קרה לפני שבועיים בערך מאז שזה קרה לא הייתי עם בחורה ואז שוב נחספתי לפורנו הטראנסקסואלי ושוב ניכנעתי למשיכה המינית שלי לדבר הזה,אני נהנה גם מפורנו רגיל אך מהפורנו הזה אני נהנה יותר אין ספק,עכשיו,אני יודע שאני לא הומו כיוון שאני לא נמשך לגברים אף פעם לא נמשכתי,אני אף פעם לא חשבתי ברצינות ללכת לנסות לקיים יחסים עם טראנסית ואני גם אף פעם לא אעשה אני מקווה,מכיוון שבזמן שאני מסביר לכם אני חש תחושת שנאה כלפי עצמי ובילבול לגבי המיניות שלי למרות שאני יודע שאני לא הומו,המשיכה לפורנו טראנסי גורם לי לבילבול ולחוסר אונים אני ממש שונא את עצמי אחרי שאני מבצע אוננות מן הסוג הזה אך זה מושך אותי נורא מצד שני, לפעמיםקרו לי מיקרים שחלמתי על בחורות נורא סקסיות ואני זוכר את החלום והבחורה מיתגלה עם איבר מין זכרי בין הרגליים ואני קם מהחלום מבועט כאילו מסיוט וממש נכנס לדיכאון מזה,אני ממש סובל מזה,אני מרחם על עצמי עצבני על עצמי והכל אני חושב החל מההטרדה המינית שעברתי אני לפעמים חושב עליה עם עצמי שזה גובל באונס מה שהוא עשה למרות שלא הייתה שום התנגדות מצידי,במשך כל הזמן חייתי בכעס כלפיו עד שהגעתי למסקנה עם עצמי לבד שהחיים ממשיכים ואני בריא אז בוא נהנה לא צריך להשאר בעבר ולחיות את ה תסכול זה כבר קרה,אבל הדבר החדש הזה גרם לי תסכול נוראי מכיוון שעכשיו אני כבר אחראי למעשים שלי וזה שאני עושה את זה זה אומר משהו,אני מאמין שזה לא יותר מסטייה אבל אני לא יכול לחיות עם סטייה כזאת אני חייב להפטר ממנה לתמיד,המליצו לי בבקשה כיצד אני אמור לפעול מה הדרך הנכונה להפטר מהתסביך הנ"ל לעולם,להיות סטרייט נורמטיבי ולקבור את החוויות הנוראיות האלה שגרמתי לעצמי כיום אני בן 25 קשה לי לחיות עם זה אפשר להגיד שיש רגעים שאני ממש סובל כמו ברגעים אלו ממש שאני כותב את ההודעה אני מחפש את הפיתרון את הדרך להתמודד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זאביק

ד''ר יעקב מאיר וייל
    26/07/2008

אז מה קרה? גילית שגם הטוסיק מייצר תחושות נעימות וארוטיות? גילית אולי שאת המקום הזה לא צריך ל"העמיד" הוא תמיד שם ויכול לקבל גירוי. זה שמהלך חייך חשף אותך ל"הצתה מוקדמת" בעזרת השכן ואחיו -זהו המהלך המטביע. נובע מכך שמיניות, גירוי ופורקן, הפכה לחשובה מאד. לא פלא שזהו ציר החיפוש העצמי שלך- מה מגרה ומה מספק.
    על פניו יש עוד כמה נושאים שהחיים יכולים להציע בהם עניין אך אתה כבול לעצמך ולגירוייך ולפורקנייך כתוצאה מאותה "הצתה מוקדמת".
    מה דעתך להגיע לקשר , אולי טיפולי, כדי שתוכל לברר לעצמך מי באמת אתה רוצה להיות חוץ מהמין והפורקן שיש בעניין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעקוב

זאביק
    26/07/2008

שלום יעקוב. המהלך של ללכת לטיפול בנושא הזה הוא לא קל עבורי(עבר לי לאחרונה מספר פעמים וויתרתי גם לא ידעתי כיצד לחפש את היעד הנכון לי),להחסף בפרטים ששמורים אצלי בסוד המון שנים שאין לי ספק שגרמו ללא מעט בעיות לשקט הנפשי שלי זה לא פשוט,אף אחד לא יודע על זה חוץ מאתמול ההודעה שהעלתי הייתה הפעם הראשונה בחיי מהילדות שאני מוציא זאת מתוכי בדרך כלשהי,ברצוני להוסיף שבכל מהלך חיי מהילדות הייתי בחור אסטרטיבי עם ביטחון גברי מאוד ובסביבה של אנשים גבריים מאוד במלוא מובן המילה שזה ההפך המוחלט מלהיות הומו או מבולבל לגבי המיניות שלך ומן הסתם אני גם חייתי בסגנון הזה רק עם הסוד הגדול שלא תמיד היה נראה גדול,ברצוני לומר שהחשוב לי מכל זה הדיסקרטיות,מאוד חשוב.וחשוב לי מאוד לדעת מה בדיוק אני יכול להשיג מהטיפול?מה זה אומר שאני כבול לעצמי לגירויי ולפורקני?מה זה אומר טיפול מבחינת זמן ומבחינת תשלום?והיכן ממוקם הקליניקה שלך? תודה,זאביק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי כל עוד זה בגדר פנטזיה

שני
    27/07/2008

זה בסדר. אם יבוא לך לממש את זה במציאות - אז זו בעייה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זאביק

ד''ר יעקב מאיר וייל
    29/07/2008

הרווח העיקרי בטיפול עבורך הוא לדבר על זה, לשחרר את הסוד, להתרגל לדבר על משהו שהוא כ"כ סודי עד כדי בושה.
    העובדה של משקל הסוד חד ושל הצורך להוכיח לעצמך בדרך הגירוי והפורקן המיני שמה אתך באיזור שמקובל היום לחשוב עליו כהתמכרות למין.
    המרפאה שלי נמתצאת בירושלים. בי"ח הדסה, 6776348
    הטיפול יכול להתבצע ע,י מגוון מטפלים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר יעקוב

זאביק
    30/07/2008

תודה לך יעקוב.אבל ירושליים רחוק מאיזור מגוריי וקצת מקשה עליי,יש לך מטפל ברמה טובה מאוד שיכול לעזור לי בסביבת המרכז שאתה יכול לתת לי את המלצתך עליו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זאביק

ד''ר יעקב מאיר וייל
    30/07/2008

כמה מרכז? איפה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעקוב

זאביק
    01/08/2008

בסביבת תל אביב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זאביק

ד''ר יעקב מאיר וייל
    11/08/2008

תחפש ברשת כתובת של מטפל חבר באי"טם באיזו מגוריך. צור קשר ותתחיל לעבוד על זה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעקוב

זאביק
    14/08/2008

אתה חושב שאם אני ילך לטיול אמל פסיכולוג זה יכו לעזור לבעייתי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו