מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך זה יכול להיות שהוא לא רוצההילה07/08/2008
אני בת 22 יש לי חבר כבר שנתיים.אני אף פעם לא מצאתי את עצמי מחפשת או רוצה או חושבת על סקס...כי תמיד קיבלתי את זה מהצד השני. עכשיו עם החבר הנוכחי יש קצת בעיה..אני לא אגיד שהוא מפחד אבל אני חושבת שהוא קצת נרתע או כל הזמן מחפש תירוצים ללמה לא לשכב... אני מאוד נפגעת כי התגובה הראשונה למצב הזה היא:שהוא לא נמשך אלי או לא רוצה אותי.. אני משדרת סקס...אני מאוד סקסית אבל משהו נפגם..אני כבר לא מכירה את עצמי ככה. לפעמים אנחנו כן שוכבים ויש לו זקפה אבל הוא גם גומר מהר וגם אין לו כל הזמן חשק?? מה אני אמורה לעשות מסתבר שלי יש תאבון מיני יותר גבוה משלו אז איך אני מתמודדת עם דיחוי?? אני לא רגילה לזה זה דיי משפיל וחוויתי כבר דחיות ממנו בנושא הזה אבל שנינו אוהבים פשוט הוא לא חייב את הסקס כמו שאני חייבת!!מה אני עושה???????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה
ד''ר יעקב מאיר וייל09/08/2008מה לגבי לדבר איתו על זה בלי להרגיש אשמה?
אולי מרוב שהוא רוצה הוא מרגיש לא שווה? לרצות זו התחלה טובה להידברות נסי את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)