מה סוג הבעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה סוג הבעיה
    שירה
    07/08/2008

יש לי חבר בן 39 כבר חודש וחצי. לאחרונה כשאנו נפגשים גם ישנים יחד. הוא מנשק אותי, מלטף הרבה. קצת התמזמזנו, אינו מסתער, הכל בזהירות. לא ניסה ממש לשכב איתי וגם לא הפשיט אותי.. אמר לי שהיה רוצה יותר אבל מכבד אותי. הוא כבר הזמין אותי לארוחות עם המשפחה.הכיר לי את החברים .פגש את הוריי, כל הזמן רוצה להיפגש. באחת השיחות כשכעסתי על שחסרה לי תשומת לב, אמר שהתקרב לנשק אך אני פניתי לדברים אחרים. אמר שיש לו מלא רגשות שרואה לקשר הזה עתיד. לאחרונה קצת ירדתי עליו, סתם על משהו שלא כ"כ הפריע, אני פשוט בלחץ של ראיונות עבודה. טוען שזו אשמתו. ושדבריי גרמו לו לחשוב על דברים אחרים כמו כמו סקס, רגשות ושבינתיים אקח שבוע לעצמי ולראיונות. כי כרגע לא יכול להתקדם. שאלתי אלייך : הוא לא ילד ובכל זאת לוקח המון זמן. האם יש פה בעיה מינית? אני מוכנה להיות לצידו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה סוג הבעיה

הוספת תגובה

• שירה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    09/08/2008

בת כמה את בכל הסיפור שלך? מה פער השנים? כמה נסיון קודם יש לך? מה את רוצה להשיג?
    תמשיכי לדבר עליו -מה אתך? מי את?
    אם את רוצה עזרה תני מידע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם בעיה בתפקוד מיני?

שירה
    09/08/2008

שלום בהמשך לשאלתך, אני בת 34.יש לי נסיון מיני מקשרים ארוכים של שנתיים וחמש שנים וכן גם מקשרים קצרים יותר של מס חודשים. הקשר האחרון הסתיים לפני 5 חודשים והיה סקס טוב מאוד. לגבי הבחור הנוכחי בן ה39 : כוונותיי רציניות מאוד, הייתי שמחה למסדם. הוא בחור מדהים בעיני, חכם, נאה ויפה גם מבפנים (טוב לב). מהיום שהכרנו הוא כל הזמן משבח אותי ואומר שלא פגש בחורה כזו מקסימה ושהוא אוהב אצלי הכל. הוא עושה הכל למעני, גם אני סה"כ אך הוא יותר מציין את התלהבותו. חשוב לי שהקשר יצליח. לקח לו הרבה זמן לנשק אותי, אך מאז שזה קרה זה לא מפסיק. הייתי מוטרדת שישן לידי 3-4 פעמים ולא ניסה ממש לשכב איתי. נגע בי בעדינות ולא התקדם.. אמר שמכבד אותי.. אני תוהה מדוע כפי שכתבתי לך ,כתב לי לאחר שכעסתי וסגרתי לו את הטלפון שהוא אשם.ושתגובתי הכעס, הובילה אותו לחשוב על דברים אחרים כמו סקס ורגשות.ביקש שאקח שבועיים לסידורי הדחופים כי לא יכול להתקדם כרגע. הוא אפילו לא דיבר איתי רק כתב. אני יודעת ממנו שהיו לו 3 קשרים עד היום והאחרון הסתיים לפני 3 שנים. אני יודעת שהוא אוהב את המראה שלי ואת מי שאני ובאותו יום שכעסתי, קצת לפני הוא הזמין אותי להוריו לארוחה. אני מרגישה שיש לו חשש בעניין הסקס ואולי חושש לאכזב. כי מצד אחד מחפש כל הזמן את חברתי ומצד שני שאנו יחד לא מנסה לשכב וגם המגע שיש מאוד עדין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת

שירה
    09/08/2008

מה לדעתך מקור הבעיה? אותה "התחמקות" מסקס או דחייתו? האם בהודעה שכתב שחשב על דברים כמו סקס וכו.. ושכרגע (בשבועיים הללו) לא יוכל להתקדם.. אפשר ללמוד משהו בעניין..? 0

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הווספתי פרטים ד"ר יעקב מאיר וייל

שירה
    12/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חמודה - יש 3 אפשרויות:

שני
    14/08/2008

או שיש לו קטן והוא נבוך מידי מכדי שתגלי את זה או: שיש לו בעיות זיקפה ולא עומד לו או שהוא בעצם הומו שעדיין בתוך הארון, אבל נח לו להיפגש עם בחורה ולהראות לכל העולם שהוא סטרייט ויש לו חברה והכל בעצם בסדר איתו. בגיל שלכם ובקשר זוגי שרק התחיל הוא אמור להפשיט אותך אותך, לטרוף אותך, ואתם אמורים לעשות סקס כמו ארנבים ולא להתלטף מידי פעם בפעם. זה נראה לך נורמלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהתייחס לתשובתך עם 3 האופציות

שירה
    14/08/2008

מה ניתן לעשות לגבי 2 האופציות הראשונות? ה3 קצת פחות נראית לי, אולי משום מס' דברים: מדובר בבחור רציני ומכובד, נראה לי שאם לא היה בטוח בנטייתו היה לוקח קצת יותר זמן לפני שהיה מציג לי את משפחתו או יוזם להכיר את משפחתי (הוא רצה כשהציע לישון אצלי ואני גרה כרגע אצל הוריי, דווקא אני נמנעתי מכך וגם מכל מיני מפגשים משפחתיים כמו יומולדת של אחיו- סתם כי אני ביישנית). כמו כן הוא לא מנסה אפילו להימנע ממפגשים הכוללים שינה יחד, אף יוזם ככל הבחורים והציע לי אף מפתח לדירתו. הוא אומר לי רבות כמה אני יפה, כמה שאוהב אצלי הכל.הוא קצת מקנא כשאנו יושבים בבר, מרגיש שמסתכלים עליי.. תמיד מציין שאף פעם ל הכיר ולא יכיר בחורה כמוני. ולאחרונה שקצת ירדתי עליו ופעם כשישן אצלי אף אמרתי לו שאולי מיותר שבא (קצת נסחפתי כי אני כ"כ מחוזרת על ידו), תגובתו הייתה שהוא מתפוצץ רגשית, שיש לו כ"כ הרבה רגשות כלפיי ואינו יודע עד כמה יכול לומר הכל ושיש לו כבר תוכניות עתידיות לקשר ומאיפה אני מביאה את הדברים האלה פתאום. גם במריבה האחרונה (כעסתי על שטות, שהתעכב אצל המשפחה ושניסה להתנצל ואמר שחבל שהתעכב, עניתי שחבל על מי שמת.. וכשביקש רגע לרדת לרכב לדבר איתי,ר אמרתי קח את כל הזמן שבעולם וטרקתי לו, אחרי יומיים רק באה ההודעה הכתובה שסיפרתי עליה בהודעה ר קודמת (שלוקח אחריות על התנהגותו וזו לא פעם ראשונה שחרג מציפיותיי וכן שזה גרם לו לחשוב על עניינים אחרים כמו סקס, הראיונות שלי (אני בשבועיים של מבחני עבודה- אמרתי לו שבגלל זה אני מאוד לחוצה) ורגשות.. מה בפיך ד"ר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי זו שני שמשיבה לתשובות?

שירה
    14/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו