Paroxetine שאלה לגבי התרופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Paroxetine שאלה לגבי התרופה
    כרמל
    10/08/2008

היום לקחתי כדור ראשון מתוך 30 הכדורים שאני צריך לקחת בכל בוקר. התרופה נרשמה לי בעקבות בעיות של שפיכה מוקדמת. לאחר קריאה על התרופה גיליתי סדרה רבה של תופאות לוואי שלא היו נחמדות לעייין. אחת מהן כבר התחילה להשפיע וזה תשישות וישנוניות. משהו שהיה בעייתי אצלי עקב בעיות בבלוטת התריס. הרופא האורולוג לא היה נחמד יותר מידי אפילו שמדובר בנושא אישי ואינטימי שכזה כמו כן אני חושש מלהגיע למצב שבו אני לא אוכל לגמור בכלל או לאבד את החשק המיני שזה נחשב לחלק מתופעות הלוואי של התרופה. אני בסך הכל בן 23 ואני יודע שלאבא שלי היתה בעייה עם שפיכה מוקדמת והוא היה גומר אחרי פרק זמן של כ5 דקות ואני ממש לא רוצה להיות במצב הזה מה הם הסכנות האמיתיות בנטילת התרופה? והאם קיימות טרופות אחרת בעלות פחות תופעות לוואי? כמו כן הבנתי שלפני מחקרים שעשו אחרי חודש של נטילה רצופה של התרופה אני אצטרך לקחת אותה כ4-5 שעות לפני כל קיום יחסי מין האם מגיע שלב כלשהו שבו הגוף מסתדר ומתייצב ואז אין צורך יותר בתרופה בשביל לקיים יחסי מין לאורך זמן נורמאלי (אצלי זה כחצי שעה עד 45 דקות) כאשר היום זה לא יותר מ 10 דקות וגם זה אם אני חושב על לוח הכפל בזמן הסקס ואז אני לא נהנה ומרגיש שעשיתי את זה רק בשביל שבת הזוג שלי תגמור בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Paroxetine שאלה לגבי התרופה

הוספת תגובה

• כרמל חביב

ד''ר יעקב מאיר וייל
    11/08/2008

לידיעתך שפיכ מהירה איננה מחלה. השימוש בתרופות נוגדות דיכאון ממשפחת ה-SSRI כמו פרוקסטין הפך למקובל על ידי רופאים שונים בעיקר אורולוגים. מין הראוי שתפנה לאיש מקצוע ללמוד על טכניקות של שליטה בשפיכה מעבר לשימוש בתרופה.
    בעיקר שמת לב נכון שהשפעות התרופה עלולות להיות מעבר לציפייתך ואף להזיק. אתה בטח לא רוצה לעבור למצב של שליטת יתר בתשפיכה עד כדי העדר שפיכה. הפרט על נטילה לפני משגל לצורך שליטה במשגל עצמו אינו מוכח מדעית ואני איני נוקט כך.
    חשבת פעם על גן העדן? שם לא היה זמן למעשה אהבה שם היית שופך כדי לסיים מעגל ביולוגי של גירוי פורקן ופוריות. השפיכה המהירה היא הפיזיולוגיה התקינה וכדי ל"שפר" ביצועים כדאי לזכות בהדרכה מתאימה ולא בתרופה מתאימה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צצצצצצצצ

זה ששאל
    11/08/2008

צצצצצצצצצצ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו