ד"ר יעקב מאיר וייל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר יעקב מאיר וייל
    שירה
    14/08/2008

עניתי לך כשביקשת עוד פרטים ולא חזרת אליי קיבלתי תשובה משני, חשבתי שזה אתה אז הגבתי תוכל להתייחס אתה לדברים שכתבתי שם? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר יעקב מאיר וייל

הוספת תגובה

• שירה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    15/08/2008

מכתבך אומר שירה. לפי תיאורך האיש הזה פועל מינית מעקרונות והרגלים שונים ממך. סביר שהמין זה לא בסיס התאווה שמחזיק עבורו את הקשר. הוא בטח אוהב קירבה וקשר ולא כמו הרבה אחרים מוצא במין כלי חיבור. סביר שיזמה שלך שלא "תאיים" עליו תיענה בהתמסרות. עצם נוכחותך העירומה לידו אינה הסיבה להתקרבות גופנית.
    זיכרי קשר הבשר שווה לזמן הבשר. הזוג הבשל יותר יכול להשתמש בקשר הבשר להתרוממות גבוהה יותר ברמה האנרגטית.
    השאלה כמה את צריכה לחוש נחשקת וכמה זה מה שיקבע את עתיד הקירבהוהקשר.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר, הבחור בן 39....

שני
    15/08/2008

חודש וחצי הם ביחד והוא לא רוצה לשכב איתה? זה נראה לך נורמלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני

חסוי
    16/08/2008

שני אולי לא ואולי כןת בטח שאת לא היית מתאמצת שיחכו לך חדשיים. השאלות הן שלה ואלו נסיבות חייה. מה זה קשור לנורמאלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי שבועיים

שירה
    30/08/2008

אחרי שחלפו שבועיים (מאז שכתב שאקח לי שבועיים כי כרגע לא מרגיש נוח להתקדם), התקשרתי אליו והוא לא ענה, לא חזר אליי ולא כתב. מה שקשה לי להבין, מה קרה לו. הוא בחור מקסים ורגיש ובאופן טבעי לא מתאים לו להתנהג כך, אפילו לא לכתוב. זה לא דייט שניים. היה פה קשר כשהבחור רצה לבוא לפגוש את משפחתי..ועשה למעני המון וכל הזמן החמיא לי שאני גם יפה, גם חכמה וגם טובה ואיך שפר מזלו. אנחנו שנינו אנשים בוגרים, מלומדים ובעלי משרות מכובדות, מאוד רציניים כטיפוסים. אגב, הוא סיפר לי שבמערכת היחסים האחרונה (שהסתיימה לפני 3 שנים) הייתה לו בחורה שלא רצתה להתנשק, לא שלא אהבה כ"כ, פשוט אף פעם לא רצתה ולא התנשקו אפילו פעם אחת במשך שנה וחצי שהיו יחד. לטענתו בהתחלה חשב שמתביישת אח"כ הבין שאולי יש שם משהו לא ידוע ולבסוף הבין שיש שם עוד דברים לא ברורים. אבל כן שכבו. כשהזמין אותי פעם לבוא איתו לחתונה של חבר ולא יכולתי, אמר שלא נורא, רגילים לראותו לבד. הוא לא יוצא לבלות, סיפר שלפני חצי שנה ביקש מחבריו שגם לא יציעו לו. האם כל מה שכתבתי שופך קצת אור על הסיפור שלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירה

חסוי
    30/08/2008

כמו שכתבת על הרומן הקודם, הוא או את צריכים להבין שיש שם עוד משהו. האם זו דרכו לאותת נסיגה מהקשר? ימים יגידו. ואת תמשיכי לתהות למה זה לא אחז.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר -בהמשך למה שכתבתי

שירה
    31/08/2008

מה ז"א עוד משהו, למה הכוונה? איך אני יכולה להבין משהו שלא סופר לי?
    ולגבי המע' יחסים הקודמת שלו, מוזר שבחורה לא רוצה להתנשק (לטענתו אפילו הפליג לחשוב שעברה משהו בילדות, אפילו התעללות..), אבל אולי יותר מוזר שהסכים לכך במשך שנה וחצי. אז כשסיפר לי זאת יכולתי לחשוב שבגלל שהוא כזה טוב לב, לא עזב אותה רק בגלל דבר כזה

מוזר לי שהוא לא נותן לי צ'אנס לדבר, לשאול. מאז שרבנו (ליתר דיוק אני קצת כעסתי עליו על שלא קם בזמן..סתם עניין). וזה אדם עם רמת רגישות גבוהה ואכפתיות שטרח רבות בשבילי. אפילו לכתוב שאינו מעוניין בקשר, במידה ונפגע שכעסתי, לא כתב. חוץ מההודעה שבה ביקש שאקח לעצמי שבועיים ושאינו מרגיש נוח להתקדם כרגע. ומאז נדם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    01/09/2008

מסתבר שזו דרכו בקשרים. חבל זה דווקא נשמע טוב לך. רבים שאינם יודעים להתחבר פשוט "מתנתקים" ולעולם אין לדעת מדוע זה קרה כך.
    בהצלחה בקשר הבא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו