מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהחסוי14/08/2008
שלום ..אשמח אם תסביר לי מה הפירוש של פאניקה הומוסקסואלית או פוביה הומוסקסואלית ?.. אני בן 26 ובחודשים האחרונים נכנסו לי לראש מחשבות שאולי אני הומו המחשבות מלוות בתחושות חרדה קשות דכאון ומחשבות טורדניות פסיכיאטר אפיין זאת פאניקה הומוסקסואלית וכרגע אני מטופל בcbt אשמח לשמוע התייחסות מצדך כמטפל מיני מהי דעתך אמנם על דפי האינטרנט ובכל זאת.. וברצוני לשאול 2 שאלות 1. האם ייתכן שגבר בגיל 26 פתאום מגלה משיכה לגברים אחרי שכל חיי נמשכתי לנשים והתנסויותי היו עם נשים בלבד? 2. איך ניתן להתגבר על מחשבות מסוג זה? ברצוני רק לציין שמעולם לא חוויתי מערכת יחסים תקינה וגם לא ראיתי שכזו בבית הקשרים שלי נעו בין כמה ימים לכמה חודשים ספורים שכן ליבי נשבר מאהבה כוזבת בגיל 16 ולא התגברתי כמו שצריך כנראה.. ובנוסף יש לי חרדת ביצוע נוראית לפעמים במיטה שמשפיעה עליי אשמח להתייחסותך חסוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי
חסוי14/08/2008הפסיכיאטר בדק בחר לשלוח לטיפול התנהגותי קוגניטיב ואתה מבקש מפסיכיאטר אחר לחוות דעה על קשייך? ועוד באינטרנט בלי לראותך ולהידבר איתך פנים אל פנים? פלא שאתה מאבד את המיקוד אם כל רחש בסביבתך הופך לרעש מרכזי. כדאי שתמצה את התהליך הטיפולי ולא תשליך את חוסר הביטחון אל הפורום. אין בכוונתי לענות מעבר לכך. אני מקווה שתתחזק ותתמיד בטיפול האחד אותו בחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)