שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חסוי
    14/08/2008

שלום ..אשמח אם תסביר לי מה הפירוש של פאניקה הומוסקסואלית או פוביה הומוסקסואלית ?.. אני בן 26 ובחודשים האחרונים נכנסו לי לראש מחשבות שאולי אני הומו המחשבות מלוות בתחושות חרדה קשות דכאון ומחשבות טורדניות פסיכיאטר אפיין זאת פאניקה הומוסקסואלית וכרגע אני מטופל בcbt אשמח לשמוע התייחסות מצדך כמטפל מיני מהי דעתך אמנם על דפי האינטרנט ובכל זאת.. וברצוני לשאול 2 שאלות 1. האם ייתכן שגבר בגיל 26 פתאום מגלה משיכה לגברים אחרי שכל חיי נמשכתי לנשים והתנסויותי היו עם נשים בלבד? 2. איך ניתן להתגבר על מחשבות מסוג זה? ברצוני רק לציין שמעולם לא חוויתי מערכת יחסים תקינה וגם לא ראיתי שכזו בבית הקשרים שלי נעו בין כמה ימים לכמה חודשים ספורים שכן ליבי נשבר מאהבה כוזבת בגיל 16 ולא התגברתי כמו שצריך כנראה.. ובנוסף יש לי חרדת ביצוע נוראית לפעמים במיטה שמשפיעה עליי אשמח להתייחסותך חסוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לחסוי

חסוי
    14/08/2008

הפסיכיאטר בדק בחר לשלוח לטיפול התנהגותי קוגניטיב ואתה מבקש מפסיכיאטר אחר לחוות דעה על קשייך? ועוד באינטרנט בלי לראותך ולהידבר איתך פנים אל פנים? פלא שאתה מאבד את המיקוד אם כל רחש בסביבתך הופך לרעש מרכזי. כדאי שתמצה את התהליך הטיפולי ולא תשליך את חוסר הביטחון אל הפורום. אין בכוונתי לענות מעבר לכך. אני מקווה שתתחזק ותתמיד בטיפול האחד אותו בחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו