ד'ר שלום.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד'ר שלום.
    .
    17/08/2008

אני בן 17 ובעיה מטרידה אותי עד שאני לא מצליח לישון. מילדותי אני מרגיש מיכה לגברים רף פעם לא ניסיתי אני נרתע מזה היתי בסיטוטציות מיניות עם אישה לא חדירות אבל היו דברים. ועמד לי עכשיו אני רואה את עצמי אחד כשמשקר כל החים ולא יחשוף את זה בחיים לא להורים לא לאנישם לא לאף אחד וגם לא יהיה עם גבר. למרות כל הפנטזיות שלי. אני מודה שההתנהגות שלי קצת נשית ואני פגיע מאוד. דיברתי עם גבר בטלפון שיחה ראשונה אמיתי אחד לאחד. והוא אמר לי שאם לא ניסיתי אי אפשר לדעת ויש לו עם זה ניסיון .איך באמת אנייכול לדעת אם אני נמשך לגברים או נשים? והאם כולם עוברים את התהליך הזה? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד'ר שלום.

הוספת תגובה

• בן 17

ד''ר יעקב מאיר וייל
    17/08/2008

מי שלא תהיה אתה בן 17 ומחפש דרך וזהות. רבים מחפשים כמוך אתה לא לבד.
    התשובה אינה מוחלטת ובוודאי שאינה חד פעמית.
    מה שבטוח בשלב זה אתה לא פוסל קירבה עם גברים ומפחד ממשמעות הגילוי של מה זה עלול להביע או לחייב.
    לעומת זאת עם נשים הגוף שידר עוררות וזקפה.
    אז יש לך דרך לעשות ואל תמהר להתחייב לזהות אחת בלבד כל כך מהר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה המשך.

.
    18/08/2008

תודה רבה, בכל זתא,איך אתה יודע בוודאות? כי אני מרגיש משיכה לגברים יש גבר שהכיר אותי והוא ממש רוצה להמשיך הכיר ואני לא בנוי לזה והוא מתקשר וזה עושה לי משהו כיף שלא עשה לי בחיים. מה זה אומר? כדאי לנסות עם גבר עם אישה? אין לי מושג. תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו