מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ד'ר שלום..17/08/2008
אני בן 17 ובעיה מטרידה אותי עד שאני לא מצליח לישון. מילדותי אני מרגיש מיכה לגברים רף פעם לא ניסיתי אני נרתע מזה היתי בסיטוטציות מיניות עם אישה לא חדירות אבל היו דברים. ועמד לי עכשיו אני רואה את עצמי אחד כשמשקר כל החים ולא יחשוף את זה בחיים לא להורים לא לאנישם לא לאף אחד וגם לא יהיה עם גבר. למרות כל הפנטזיות שלי. אני מודה שההתנהגות שלי קצת נשית ואני פגיע מאוד. דיברתי עם גבר בטלפון שיחה ראשונה אמיתי אחד לאחד. והוא אמר לי שאם לא ניסיתי אי אפשר לדעת ויש לו עם זה ניסיון .איך באמת אנייכול לדעת אם אני נמשך לגברים או נשים? והאם כולם עוברים את התהליך הזה? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 17
ד''ר יעקב מאיר וייל17/08/2008מי שלא תהיה אתה בן 17 ומחפש דרך וזהות. רבים מחפשים כמוך אתה לא לבד.
התשובה אינה מוחלטת ובוודאי שאינה חד פעמית.
מה שבטוח בשלב זה אתה לא פוסל קירבה עם גברים ומפחד ממשמעות הגילוי של מה זה עלול להביע או לחייב.
לעומת זאת עם נשים הגוף שידר עוררות וזקפה.
אז יש לך דרך לעשות ואל תמהר להתחייב לזהות אחת בלבד כל כך מהר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה המשך.
.18/08/2008תודה רבה, בכל זתא,איך אתה יודע בוודאות? כי אני מרגיש משיכה לגברים יש גבר שהכיר אותי והוא ממש רוצה להמשיך הכיר ואני לא בנוי לזה והוא מתקשר וזה עושה לי משהו כיף שלא עשה לי בחיים. מה זה אומר? כדאי לנסות עם גבר עם אישה? אין לי מושג. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)