נשוי מבולבל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשוי מבולבל
    ללא
    13/09/2008

שלום רב! אני גבר נשוי כבן 30 + 3 ילדים התחתנתי בגיל 19 . מגיל צעיר מאוד התגרתי ממין אנאלי שביצעתי בעצמי וכן מין אוראלי (ויברטור) אני מגיע ממשפחה דתית ולכן תמיד הרגשתי "מלוכלך" בשלב מסוים אחרי הנישואים בידיעת אישתי התנסיתי עם גבר ואהבתי. הבעיה היא כזו שאני לא נהנה לנשק ולחבק גבר אלא רק לעשות סקס טהור. וכן איך אני יכול לשלב את זה בחיי המשפחה בלי לפגוע בזוגיות. והאם אני בכלל הומו. תודה מראש המבולבל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשוי מבולבל

הוספת תגובה

• 1 + 1 = 2

החוש השישי
    14/09/2008

לדעתי הבלבול שלך נובע מזה שאתה לא יכול, או לא רוצה לחבר אחד ועוד אחד ולקבל 2 . אם זה מה שעושה לך טוב אז זה מה שעושה לך טוב - ולא משנה איך תקרא לזה !!! ללכת עם זה או לא זו כבר שאלה אחרת , אבל אמרו לי פעם שכדאי לנסות להנות משני העולמות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבל

ד''ר יעקב מאיר וייל
    15/09/2008

אין לאל ידי לענות לשאלתך במדויק. ללא ספק אתה אוהב מיאנאלי ועדיף עם גברים אך לא אמרת מילה על הקשר עם זוגתך. אם התשובה באמת חשובה לך כבוא להידבר על כך במרפאה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו