מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלותמתוסקלת16/09/2008
אני ובן הזוג שלי ביחד כבר שלוש שנים... יש לנו ילדה משותפת.. פעם הסקס שלנו היה פעמים ביום ומבשך הזמן זה נהיה פעם ביומיים מה אני יכולה לעשות כדי שהחשק יחזור כמו שהיה בהתחלה ומה אני יכולה לעשות כדי לרגש אותו מחדש...אודה לך על תשובתך....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאלה
ד''ר יעקב מאיר וייל17/09/2008זו שאלת מיליון הדולר. דורות של אנשים מחפשים לה תשובה ודורות שלמים ימשיכו לחפש.
המין האינטנסיכי בתחילת ההתאהבות הוא כלי מחבר, אנחנו חוזרים עליו שוב ושוב. אין ספק שיש במעשה הזה גם כוח מחבר אבל מה לעשות זה גם מוכיח מעצמו בהריון בלידה בזמן ובמאמץ הנידרש לגידול ילדה. פתאום אנחנו לא עוד רק שניים אלא שלושה. הזמן ,הפניות והאנרגיה מוקדשים לעוד דברים ולא רק לעצמנו כמרכז ההוויה הקיומית.
ההיסטוריה הטבעית היא כמו שאת חווה אותה ביחסי הזוגיות שתיארת.
היות נחשקת ומגורה היא חוויה חשובה לכל אישה. פעמים רבות זה מתבטא בבואי נעשה מין
הקוד הזה אמור להשתפר. איך לשמר את המתח המיני ולהשתמש בו כדי לשפר אנטימיות וקשר זהו המפתח לזוגיות מתמשכת.
עצות : לא רע להידבר על זה כזוג ובילבד שלא תישמעי כמתלוננת אלא כמתגעגעת למה שהיה שלכם פעם.
פעמים רבות אנו רוצות לרגש אותו מחדש כדי שניזכר כמה אנחנו נחשקות. היום פופולארי לעשות קורסים של טנטרה , מין כלים שיש מאחוריהם הבטחה שהמין הופך לכלי חיבור מגביר אנרגיות מעבר לחרמנות נטו.
קני לכם לראש השנה את ה"גבר המולטי אורגסטי" או "טנטרה להדיוטות". תקראו ביחד ותתרגלו קצת נשימה מעגלית ככלי מתגבר ומשתף.
רשימה של עצות נוספות תהיה סתמית בציר טכני חפשו כלים שיהפכו את הגעגועים למין ההוא לכלי מחזק את הזוגיות שאתם בונים למען הדרך המשותפת.
דרך אגב החשק יורד גם אצל הנשים, מה אצלך?
בהצלחה לשניכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה
מתוסקלת20/09/2008אני יודעת שזו שאת מליון הדולר, אבל אני שואלת מה אפשר לעשות בישביל רגישות ושלא יהיה משעמם לרגע... אני רוצה להפתיע ולעניין אותו...שלא יחשוב שאניי מובן מאליו מה אני יכולה לעשות? אשמח לקבל עצה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאלה
ד''ר יעקב מאיר וייל25/09/2008קודם כל תפסיקי לחפש מושלמות.
קיבלת כמה עצות. מה עשית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)