מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעית זיקפהחסוי30/09/2008
שלום לכולם, אני בן 20 ואני בתול.הבעיה שלי היא שכשאיבר המין שלי זקוף הוא נוטה שמאלה.הייתי רוצה לדעת איך ניתן לטפל בבעיה.דבר זה מפריע לי מאוד כאשר אני נמצא במצב אינטימי עם בחורה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי את אותו מצב
זוהר04/10/2008אני נהנה ממין וכולל זוגתי ..יש לי שתי בנות.. הזין עקם ..עובד מצויין מגיע למקומות שהבחורה משתגעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
חסוי04/10/2008אשמח לדבר איתך בדואר אלקטרוני אם אין לך התנגדות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
ד''ר יעקב מאיר וייל05/10/2008מסתבר שאתה לא יחיד עם נטייה של הזין. מה שניתן ללמוד מתשובות שקיבלת כבר הוא שאתה צריך ללמוד להשתמש בזוויות שהטבע העניק לך.
אם זה לא כואב כשזה זקוף על תחשוב שזו בעיה רפואית. אם תתן למישהו לחתוך ל.........................................,תיקון" תזכה בקלקול.
תהנה מהשנה החדשה ומהרפתקת הזווית האישית.
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל זה ממש מתסכל
חסוי05/10/2008כשבחורה עושה לי ביד זה היה הרבה יותר נעים אם הוא היה זקוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
ד''ר יעקב מאיר וייל07/10/2008טבע הדברים הוא שאנחנו רוצים את שאין לנו.
היה נדמה לי שהוא זקוף עם זווית . האם לא כך?.
בחורה תעשה לך ביד בקצב וזווית מרגשים כמו שהציעו לך.
אם זקוף שווה מזדקר אז שמח עם מה שיש. אם זקוף אינו נוקשה בוא לייעוץ מקצועי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
חסוי08/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)