שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    קובי
    05/10/2008

שלום רב, לפני כחצי שנה התוודעתי לסרט כחול של קוקסינלים. מאז התאהבתי בקוקסינלים, אנ רואה סרטים כחולים רק שלהם, ואני מפנטז עליהם הרבה. האם יש לי בעיה? האם עלי לממש את הפנטזיה ולשכב עם קוקסינל? האם עלי לחפש לי קוקסינל להתחתן איתו? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• קובי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    05/10/2008

זה מוקד לגירוי להרבה אנשים להתעלס עם מי שבוחר לחיות בשני המינים בעת ובעונה אחת.
    איפה הקוקסינל שבך? אתה אולי רוצה להיות אחד כזה?
    שנה טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נו באמת דוקטור!!!

דובי
    17/10/2008

הפתיחות שלך אכן ראויה לציון אבל החברה פה לוקחים את הדברים שלך כתורה מסיני...גירוי מתמונות כאלה היום ומאחרות מחר. זה לא בהכרח אומר משהו לגבי העדפה מינית. ראה מחקרים סטטיסטיים בנושא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דובי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    23/10/2008

המיניות עלולה לשעממם ברבות הימים. בעיקר עם אותה בת זוג לאור הזמן . אל תשכח שכולנו עוברים דרך ושנים ולידות והזדקנות.
    הצעתי הייתה לבדוק את הזהות האישית , את החלק הנשי שבגבר ולהיפך.
    יפתיע אותך כי אין סטטיסטיקה אמיתית כמו שהצעת. הפנטזיה המינית היא איא אישית לכל אחד ולאו דווקא ניתנת למדידה אמיתית.
    תמשיך להתעניין. גם הקוראים בפורום מגיבים בהתעוררות "מציצנית " זו או אחר. אם לא אז מה טוב בפורום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה נוספת

אמיר
    31/10/2008

כמי שמנוסה בתחום ( 15 שנה של קויריות פעילה) פגשתי גברים רבים שנמשכים לקוקסינליות, ככה הם. וגם פגשתי קוקסינליות .. אתה כנראה מהסוג הראשון, רובם חיו חיים סטרייטים למהדרין ומימשו את הפנטזיה המינית מהצד אולם זה לא אומר כלום לגביך. לא ממש מסכים לעצת הרופא, לפקפק בזהות המיגדרית שלך בגלל זה .. לא הייתי נכנס לשם. נסה להנות כמה שיותר ממין ומהחיים ותן לעניינים להסתדר עם הזמן ( אני יודע, זה מסובך )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו