לא מגיעה לאורגזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מגיעה לאורגזמה
    מתוסקלת
    05/10/2008

היי.. אני בת 20 וכשאני שוכבת עם בעלי אני נהנת וכל זה אבל הרבה פעמים אני לא מגיעה לאורגזמה או שאני מרגישה שעוד שניה זה קורה ואז כלום ולפעמים זה מבאס שאני רק רוצה שיגמור כבר..שהסקס יסתיים..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מגיעה לאורגזמה

הוספת תגובה

• עוד שאלה...

מתוסקלת
    06/10/2008

בעלי רוצה לשכב איתי אנאלי ואני פוחדת מזה נורא שיכאב לי..מה אפשר לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סתם אחת

ד''ר יעקב מאיר וייל
    07/10/2008

אפשר להסכים בתנאי שאולי זה יהיה הדדי. גם לו יש אנוס. ואם זה מעניין אותך גם את יכולה ל"דפוק" אותו בתחת ואז גם הוא יתמודד עם הפחד מכאב כמוך ואולי השיחה תהיה יותר מספקת את שניכם.
    מעבר לכך יכול להיות שתהני. תדאגי לסיכה טוב וזיכרי לשלוט בקצב ועצמת החדירה.
    בד"כ גם בתנוחה זו לא מגיעים לאורגזמה ולפחות לא תהיי מתוסכלת מזה כמו בשאלתך הקודמת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סתם אחת

ד''ר יעקב מאיר וייל
    07/10/2008

לא שומע שאלה. הערה אליך אורגזמה זה לא כמו לגמור. שווה לדבר על זה כשתשאלי משהו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו