מה עושים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עושים?
    טל
    06/10/2008

שלום. אשתי איבדה כל חשק במין ושוכבת איתי על מנת לספק אותי בלבד אין לה חשק וצורך בכך היא גם אומרת זאת אומנם לא בגלוי אבל בהתנהגות שלה . (דרך אגב היא לא מגיעה לאורגזמה ויתכן וזו הסיבה לכך שאיבדה כל חשק להתאמץ ולחפש דרך להנות ממין , אנחנו נשואים 10 שנים וכך היה גם בעבר "חשק מת" .) הנתינה שלה "היא נותנת לי " נובעת כנראה מחשש לפירוק הנשואים ואו שלא אבגוד בה . הלכנו ליעוץ מיני שלא קידם אותנו . אשתי רוצה ושואפת שאשלים עם המצב שלה זה לא חסר , העיקר שהיא נותנת לי ועלי להסתפק בכך . כמובן שהנתינה שלה נראית כפי שהיא נראית "להפטר מזה כמה שיותר מהר " איך ניתן לחיות עם סיפור כזה ? מה ניתן לעשות אם בכלל ? לדעתי עד שהסיפור "יחסי המין " בינינו התפוצץ ונחשף היא שיחקה אותה . תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים?

הוספת תגובה

• ליאור

ד''ר יעקב מאיר וייל
    07/10/2008

סך הכל אתה אחד מהרבה גברים שזו תבנית חיי המין בנישואיהם. היא עושה טובה כשהיא נותנת ואחרי זמן נמאס לה לשקר לעצמה ולך.
    אם זה שווה לכם נסו ייעוץ מיני אחר. היועצ/ת אינו קוסם. אם אשתך מעונינת כדאי לה לבדוק עבור עצמה איפה המיניות שלה נרדמה /התחבאה.
    שווה לה לחפש? אם כן דבר איתי עוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו