שפיכה מוקדמת וכו'

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפיכה מוקדמת וכו'
    נדב
    07/10/2008

שלום, שמי יובל, אני בן 23, ומאז שאני זוכר את עצמי מקיים יחסי מין אני סובל משפיכה מוקדמת. אני הומו, ובדרך כלל מעדיף להיות פסיבי, ככה שבסופו של דבר אף אחד לא יותר מדי סובל (כולל אני) מהעובדה שלא צריך להשקיע הרבה כדי שאני אגמור, אבל אני רוצה להנות גם מהצד השני. בכל מקרה, לפני כשנתיים רכשתי בבית מרקחת תכשיר שמכונה 'BOOM'. התוצאות היו די מרשימות (הצלחתי להנות ממשגל מלא וגמרתי רק כשרציתי). רק כדי להדגיש - אם אני לא לוקח את התרופה הזאת (או מה שזה לא יהיה) אני לא מסוגל להלביש קונדום כשאיבר המין שלי עומד (כי אני גומר מהלחץ של הקונדום על הפין). ועכשיו לשאלה(ות) - האם אתה מכיר את התכשיר הזה? האם יש בשוק מוצרים דומים ונוחים יותר לשימוש (לא בצורת אבקה, ולא כאלו שצריך לרוץ לקחת כל פעם שרוצים לקיים יחסי מין)? האם לדעתך יש סיכוי לפתור את הבעיה גם בדרך שאינה תרופתית? תודה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה מוקדמת וכו'

הוספת תגובה

• יובל

ד''ר יעקב מאיר וייל
    07/10/2008

כן יש אפשרות ללמוד לשלוט בתזמון השפיכה גם בלי אבקות "קסם". למה אתה רץ? פלא שאתה מניע מהר. כן אני מכיר את התכשיר ,תחזיק מאגר ואז לא תצטרך לרוץ. אין התכשיר מוכר כתרופה והוא תערובת של חומרים. אין תרופה שאני מוכן להמליץ עליה, הן עלולות לפגוע בזקפה, בחשק ובשפיכה.
    יחסיך עם הזקפה הפרטית שלך והפסיביות שאתה מעניק לבן זוגך בהתמסרותך קשורים לצורך לאבד שליטה ששייך לפסיביות. כמה אתה מוכן להתאמן על זה? שווה ללמוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חידוד השאלה

נדב
    10/10/2008

האמת שלא כלכך הבנתי את החלק האחרון של התשובה. אני אמקד ואשאל האם העובדה שתרופת 'קסם' (כמו שכינית אותה) כן עוזרת, לא מעידה על כך שקיימת אצלי גם בעיה בריאותית כלשהי שאינה ניתנת לפתרון בשיטות 'אימון' פיזיות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נדב

ד''ר יעקב מאיר וייל
    29/10/2008

אני מצטער על העיכוב ב"חידוד"שאלתך.
    כדי להבהיר מעל כל ספק היעזרות בתרופת "קסם" אינה מאבחנת מחלה .
    אלא אם תקרא לרגישות גבוהה ונכונות להיות מושפע מהצעות בעיה בריאותית.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו