מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה בחשק המינימתוסקלת09/10/2008
שלום הייתי רוצה לדעת למה יש לי ירידה בחשק המיני... ועם הגלולות קשורות לכך אני לוקחת גלולות כבר כמעט שנה ובזמן האחרון אני חשה ירידה בחשק המיני אולי זה ביגלל שאני לא גומרת או שאני מרגישה שבעלי לא מספק אותי מפסיק והייתי רוצה לשאול אני רוצה בעלי ירד לי והוא אומר שהוא נגעל כי המקום שמה כאילו לא איגיני הייתי רוצה לשאול עוד שאלה בזמן האחרון אני מרגישה כאילו שבא לי לפלטת אם גברים אחרים אני פוחדת מאוד מזה אני לא רוצה לפרק את המישפחה שלי אבל אני מריגשה שבבית לא מספקים את הרצונות המיניים שלי מה אפשר לעשות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תתנסו חילופי זוגות
איה10/10/2008מה שרשמת הינו תופעה מוכרת אצל הרבה נשים ואף גברים. אני ובעלי פתרנו את זה על ידי חילופי זוגות. מאוד העשיר לנו את חיי המין. אמנם בהתחלה זה היה קצת מוזר ושונה ואולי אפילו לא נורמלי. אבל בסה"כ זה עשה לנו טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה למהר
עוז4610/10/2008פנטזיות יש לכולנו, לממשם לא תמיד כדאי, ביחוד אם התא המשפחתי חשוב לנו. נכון, חילופי זוגות לפעמים מצליח לזוגיות אבל לפעמים מפרק ושובר את הזוגיות, ועד לשם- חילופי זוגות אפשר לעבור דרך ארוכה. יעוץ או טיפול זוגי, הדרכה בצורותיה השונות( אני מעדיף טנטרית) והכי חשוב לדעתי לשתף את בן הזוג ולהתקדם בקצב האיטי מבין שניכם ללא לחצים, ולהגיע בהדרגה עד לגבול של שניכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו באמת דוקטור!!!
דובי17/10/2008רק שאלה וכבר חילופי זוגות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדובי
ד''ר יעקב מאיר וייל23/10/2008גם אני חושב כמוך. יותר מזה" אם גם החילןף הראשון לא שווה מה יהיה הסוף? כמה גברים צריכים לא להצליח לפרק את התיסקול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוז
ד''ר יעקב מאיר וייל23/10/2008הצעתך על טנטרה ראויה להדגשה כאן. בהזדמנות אחרת ארחיב גם לאחרים על מין טנטרי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלוהיים יישמור חילופי זוגות....
מתוסקלת11/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיה
ד''ר יעקב מאיר וייל23/10/2008האם את מציעה זאת לכל אישה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתוסקלת
ד''ר יעקב מאיר וייל23/10/2008זה המון בעיות ביחד שהעלית. אנסה לעשות קצת סדר. קודם כל הגלולות שאת נוטלת שנה: האם קודם זה היה יותר טוב ,יותר גומרת וכו' . אם כן תתיעצי על החלפת הגלולות עם הרופא. יכול להיות שזה ישנה את התוצאה.
בעלך לא מספק אותך מההתחלה או רק בזמן האחרון? בעניין של מין אוראלי שהיית רוצה לנסות והוא נרתע זה נשמע שהנתונים לא ברורים. היית רוצה שיירד לך? יש לך ניסיון טוב עם זה לפניו? א שזו רק םנטזיה
שימי לב כמה תגובות גרמת בפורום. הרבה אנ/שים ניסו לפתור את בעיות החשק הזוגי שלהם בדרכים שונות. חילופי זוגות הוצעו לך , גם לדעתי מאד בקלות. באותה הזדמנות הסבירו לך שה מסכן את הזוגיות ומשאלתך ברור שאינך רוצה לאבד את הזוגיות והמשפחה.
אני ממליץ לך לבדוק קודם כל סביב הגלולה ואחר כך אולי להגיע לייעוץ זוגי כדי לעזור לשניכם לספיק מינית איש את רעותו טוב ויעיל יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)