מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תענו לי בבקשה!!!קובי19/10/2008
יש לי חברה שנתיים ויש לי סקס מאוד טוב אבל אני אוהב שהיא מכניסה לי הצבעות לפי הטבעת ומללקת לי רציתי לדעת מזה אומר כאילו אני לא הומו אז מה זה המישכה הזאת וואני מאוד נהנה עם זה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קובי
ד''ר יעקב מאיר וייל23/10/2008אתה עושה את זה עם אישה ולא עם גבר. נכון שהאתה נהנה גם מפי הטבעת שלך ומהחדרה של אצבע של חברה נחשקת בו זה הופך אותך לנהנה מעוד מקום רגיש בגוף , מעשיר את החוויה זה שאתה "כאילו הומו".
לא הבנתי על מה אתה חושב כשהיא מלקקת לך . תסביר בבקשה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובהההה לתשובהה
קובייי24/10/2008אני נהנה מהחדירה והיא מלקקת לי את פי הטבת אני נהנה מיזה ואני אוהב שהיא מורחת שמן ומחדירה כאילו מזה אני לא מבין אני נהנה מיזה כי זה בחורה אבל עם זה היה גבר לא היתי מסוגל שיעשו לי את זה אני לא מבין איך להסביר אני נהנה מהחדירה כי זה בחורה אז מה זה כאילו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוביי
ד''ר יעקב מאיר וייל24/10/2008אתה נהנה שמתשומת הל ואתה לא מאוים מהדירת האצבע שלה. זה נעים ובטוח ולא מאיים כמו חדירה של פין עם גבר מאחוריו ותנועות של משגל כמו שאתה עושה לה.
תזכור הטוסיק שלך הוא מקום רגיש ומגרה אותך. אתה לא הומו אתה גבר עם גמישות ורגישות.
מה היא אומרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשךךך!!
קובי26/10/2008היא לא אומרת כלום היא כאילו מעלימה עין מזה אבל כאילו שמע אני מאוד יהנה עם מישהי תזיין אותי מאחורה כאילו זה הפנטזיה שלי אתה מבין אבל לא גבר רק בחורה אני אוהב תחדירה לפעמים אני עושה את זה לבד בדרכים אחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוביי
ליזה26/10/2008עם האיות הזה יש צמרמורת. תבקש ממנה. תיקנה לה דילדו עם חגורה בחנות מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה לא הומו
שטונק31/10/2008תפתח את התחת הערסי שלך תאונן בישבן ותפסיק לזיין את השכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה לא לבד!
בילבולית27/12/2008חבר שלי גם נהנה מזה מאוד ולעיתים קרובות אנחנו עושים את זה, גם שם יש נקודות רגישות, זה פינוק שהוא עדין ונשי, לא כל בחורה תסכים לזה, אבל אני דווקא נהנת וזה גם מגרה. כל אחת ורמת הפתיחות שלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)