מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשה..כ11/11/2008
שלום רב,דוקטור.. אז ככה הסיפור שלי,שאני יוצאת עם מישהו תקופה לא ארוכה,אנחנו בני 30-31בחור שלא היה עם הרבה בנות בעברו, בחור שהתחיל בפעם הראשונה בגיל 27,וגם שם לא הצליח..אני והוא רצינו לשכב,הכל היה בסדר,עד שהוא רצה לחדור אליי,הוא נפל..זיקפת בוקר יש לו,שהוא חרמן יש לו,רק מתי שהוא רוצה לחדור ,הוא נופל..באותו ערב שזה קרה,הוא הסתגר בחדר,ורק בכה,הוא הלך בבכי ובושה,והידיים רעדו לו,הוא אומר שזה חרדת ביצוע..ואני כמה שיותר ניסיתי לתמוך בו,ולהרגיע אותו,שיש מלא בחורים כמוהו,ואם צריך טיפול,אני יעזור לו,ויבוא איתו..עכשיו הוא יצא מהדיכאון,רוצה לחכות עם זה,לראות מה יקרה,אולי יסתדר עם עצמו..הוא קנה בבית מרקחת,3 כדורים טיבעיים שנקראים "herba gra",רוצה לבדוק אם זה יעזור..בינתיים לא בדקנו זאת..ואם גם זה לא יעזור ,רוצה לקנות ויאגרה,לקחת חצי כדור ואז לבדוק.. אני רוצה לשאול אותך,למה זה קורה?ממה זה?האם זה יכול לעבור מעצמו? האם יש טיפול לזה? האם הכדורים שציינתי יעזרו לזה?כדאי לפנות למישהו?האם זה יתסדר?אני חושבת גם על העתיד שלי.. תודה על תשובתך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כ חביבה
ד''ר יעקב מאיר וייל11/11/2008הבחור שלך חושש מהחדירה כדי כך שהזין שלו נבהל בפתח. אין לי מושג למה זה כך. בטח יש לו סיפור ששווה האזנה ותיקון.
הרצון שלו להצליח גדול מספיק בשביל ליזום נטילת "תעודת ביטוח" בצורה של גלולה זו או אחרת.
הגלולות למיניהן שוות כ"ביטוח" רק במידה והחרדה לא משתלטת על ההוויה.
כדי לעזור לו כדאי להנות מהגירוי והזקפה בתכנית פעולה משותפת/משתפת. כשתהיה זקפה ארוכה דיה אפשר גם "להתיישב עליה". אז הוא פחות אחראי למה שיקרה.
זה הרבה פעמים מסתדר . אחרי שתצליחו מספיק פעמים הוא יתרגל להצליח ואפילו ילמד להנות מההצלחה.זכרי כשיצליח איתך העתיד פחות מאיים לשניכם.
כן אפשר לפנות לעזרה , לפי מקום מגוריכם.
בהצלחה לשניכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)