איבר מין שאינו גדל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבר מין שאינו גדל
    רותי
    15/11/2008

בני בן 12.2. התחילו לגדול לו שערות באיבר המין אך איבר מינו נשאר קטן כמו תינוק. חשבתי שבגיל ההתבגרות יהיה שינוי אך כלום( הוא לפעמים יוצא מהמקלחת עירום למרות שאני לא מרשה לו) איך אפשר לבדוק את זה? אני לחוצה במיוחד אחרי שראיתי תוכנית על גברים שלא מתפתחים מינית ואחר כך מתברר שהם נשים תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איבר מין שאינו גדל

הוספת תגובה

• רותי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    15/11/2008

השאלה שלך מצביעה עלייך יותר מאשר על בעיה של בנך.
    הוא יצא ערום מהמקלחת ולך "אין ברירה" אלא לראות לו את מעט שערות הבושת שהחלו לצמוח כבר.
    מניסוח שאלתך נשמע שאבא שלו לא שם כשהוא יוצא עירום מהמקלחת. אולי את חד הורית.
    כדי להגן עליך ממצב לא בריא זה נסי להקפיד יותר ב"שמירת עיניים". אל תראי מה שהוא מראה כנגד בקשתך.
    אם אכן יש בעיה רפואית/התפתחותית ואת מחרדתך בעקבות תוכנית בטלביזיה או מכל סיבה אחרת מעורבת בדאגה שאינך יכולה להכיל ולהתאפק, פני לרופא המשפחה שיבדוק ויגיב.
    אם את מצליחה להימנע מפעולה אז הימנעי מבחינת אברו של בנך בתחילת ההתבגרות . סבלנות משתלמת כי בסופו של דבר לא תוכלי לשנות את התוצאה בשלב זה.
    הכי נכון זה לקנות לו חלוק מגבת מתנה ולא להסתכל לו ל"שם".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רותי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    15/11/2008

שאלתי חברה מה לעשות והיא אומרת: הייתי מבקשת לקחת את המתבגר לרופא מומחה שיש לו כלים לענות במקצועיות על שאלותיך.
    תפקידך כאם הוא לכוון את בנך ותו לאו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו