מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הומו?אפי18/11/2008
אני בן 17, ביישן ואף פעם לא הייתה לי חברה.הייתי מאוהב בערך ב10+ בנות. לפני חודשיים נדלקתי על מישהי ולפני חודש על מישהי אחרת. הבעיה שלי היא שאני מפחד מזה שאני הומו. לפני חצי שנה הרשתי מין משיכה לחבר שלי ואני ממש ממש מפחד שאני לא יהיה הומו. גם לפני שלשום ושלשום נמשכתי לשתי בחורים שהם בערך בגיל שלי. אני ממש ממש מפחד להיות הומו,אני רוצה לעשות משפחה כשאני יהיה גדול. השאלה שלי היא כזאת, למה אני מרגיש את המשכיה הזאת? זה בגלל גיל ההתבגרות?(לא עברתי אותו?)או בגלל שאני הופך להיות הומו?או שאני הופך להיות דו מיני? אם אני הופך להיות הומו איך אני יכול להפסיק את זה?(אני מאונן כפעמיים ביום על סרטים עם בחורות- על הבחורות ולא על הגברים) וזה ניראה לי מוזר שבן נמשך לבן.היום הרגשתי מין דיגדוים כאלה בפיהטבעת (ניראה לי זה בנקודת הגי),מה זה אומר? ומה הסיכוי שאני יהיה הומו?ומתי אני ידע אםאני הומו או לא?ומה הסיכוי שאני דו מיני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הומו
ד''ר יעקב מאיר וייל18/11/2008אני לא יודע אם תהיה גם הומו או לא.
אני בטוח שאתה מיני מאד וחרמן מאד ורוצה סוף סוף גם לגעת בעוד מישהו/היא חוץ מאשר בעצמך.
כן אתה צודק אתה זמין לכל פיתוי. כן אתה צודק סביר שאתה במקום של ראשון זוכה.
אל תמהר למסור את בתולי המגע הראשון לכל דכפין.תעשה בחירה בבבן/בת זוג שי/תאפשר לך לא להיות רק חרמן משווע לפורקן אלא גם י/תלמד אותך שיש עוד במין חוץ מ"מכונאות" החדרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אפי20/11/2008זה עבר לי עכשיו אני נמשך רק לבנות. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)