מבולבל בזהות שלי ועדיין בתול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבל בזהות שלי ועדיין בתול
    י.
    19/11/2008

מגיל קטן הייצר מין שלי היה חזק. עוד כשהייתי בגן היה לי מגע מיני עם ילדים אחרים, ברמה של נגיעה לא של סקס. כשהייתי קטן הייתי מתערטל עם אחי ומשחקים ללא בגדים ( שוב בלי קטע של סקס, למרות שהוא ביקש ממני לגעת בו כמה פעמים , הרגשתי שזה לא בסדר ולא רציתי והפסקתי את זה ) בגן נמשכתי לבנות ואפילו היו שתי ילדות שניצמדו אלי והיה נחמד אבל לא הבנתי כלום בגיל הזה. בביהס, הייתי רק עם בנים ואז היו לי כל מיני פנטזיות על בנים , אפילו על סקס בקבוצות, והייתי כל כך קרוב לעשות משהו עם זה ( לדעתי היו עוד שלושה ילדים כמוני ) ועצרתי את עצמי אני לא יודע למה. הייתה תקופה בביהס שהכרתי ילדה ונידלקתי עליה אבל פחדתי לעשות משהו עם זה. בתיכון שוב אותה בעיה , פנטזיות על בנים , סקס עם כמה בנים ביחד , והייתי ממש קרוב לבצע משהו בעיניין אבל עצרתי את עצמי. בסוף התיכון מישהי נידלקה עלי אבל לא פיתחתי את זה יותר מידי ולא היה בנינו סקס למרות שהייתה משיכה אליה, אחרי התיכון - בצבא התחלתי להיגעל ממין עם בנים ושמחתי כל כך שלא היה עשיתי משהו בביהס ובתיכון לגבי סקס עם בנים. בצבא הכרתי הרבה בנות ונמשכתי רק לבנות. היה לי כמה קשרים שלא הובילו לסקס, ככל הנראה שלא ידעתי איך או מסיבה אחרת. היה לי קשר עם מישהי שכמעט היה סקס אבל לא דחפתי מספיק לזה ( יכל להיות שבתת מודע אמרתי אם זה יקרה יקרה אם לא אז לא ). אבל אז יצא לי מקרה במועדון שמישהי כמעט אמרה לי במפורש בא נעשה סקס וכמעט אנסה אותי ואני כמו איזה אפס עצרתי את עצמי. אני היום בן 24 ועדיין לא עשיתי סקס! נראה לי שאני מפחד מסקס למרות שאני מאוד רוצה, ואולי זה בגלל העבר שלי אולי אני מפחד מזהות מינית לא ברורה? איך זה שהיו לי פנטזיות על בנים והיום אין לי משיכה לבנים בכלל ואפילו זה מגעיל אותי ואני שמח שלא עשיתי סקס עם בנים ? קצת מבולבל צריך עזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• י.

ד''ר יעקב מאיר וייל
    20/11/2008

סיפורך ארוך ומלא פרטים.
    אין ספק שאתה ארוטי.
    אין ספק גם שאתה מפחד מקירבה.
    היה נכון לפנות למספר מפגשים מוגבל למטפל/ת ולנסות לעשות סדר פניי יותר ברור.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו