מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שפיכה מעוכבתהופ23/11/2008
אני ובעלי ביחד מזה שלוש שנים. כשהתחלנו לצאת, הוא הצליח לגמור באופן סדיר ובתדירות גבוהה כשקיימנו יחסי מין. לאחר חצי שנה, הוא הפסיק לפתע לגמור בעת קיום יחסי מין. כך הדבר נמשך כשנה. לפני 9 חודשים, שוב החל לגמור לפתע באופן סדיר ובתדירות גבוהה בעת קיום יחסי מין.מזה חודשיים, בעלי שוב אינו מצליח לגמור. איני יודעת מה לעשות. אני מרגישה שהדבר גם נובע מאי משיכתו אליי למרות שהוא מבטיח לי שאין זה כך. חשוב לציין, כי כשהוא "עושה" ביד, הוא מצליח לגמור. החלטנו שיפסיק לעשות ביד, אולי זה יעזור בתהליך גמירתו בעת קיום יחסי מין. אנחנו מתכננים להביא משפחה בעוד כחצי שנה. אני מאוד לחוצה, עצובה, פגועה, מתוסכלת מאוד וכמובן גם מאשימה את בעלי (למרות שאני יודעת כי אין זאת אשמתו) ופוגעת בו בכך שכל הזמן מזכירה לו כי יש לו בעיה. אשמח מאוד, אם מישהו יוכל לכוון אותנו מה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הופ
ד''ר יעקב מאיר וייל24/11/2008קשה לענות בקלות לשאלתך. מי הוא בעלך ואם יש מרכיב רפואי בריאותי בבעיתו או רק מרכיב משתנה בנסיבות של התנהגות ופסיכולוגיה.
נכון לפנות יחדיו לייעוץ. את וודאי מוטרדת רוצה להינשא וללדת ילדים .
זיכרי כי "גמירה" כוללת פליטת זרע אצל הגבר. לחלק מהגברים יש קושי לפלוט. לאהובך יש קושי לסירוגין אם זה מטריד גם אותו ייעוץ מקצועי זו הדרך הנכונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההופ וגמרנו?
עוז4626/11/2008להופ החמודה האם את מנסה להרוס את הזוגיות בתרם התחלתם את דרככם? בתור גבר נשוי אני רק יכול לתאר מה עובר על בעלך. וכדאי להחליט לפני הרחבת המשפחה, שלא יהיו גרורים: אם באמת זו הסיבה , או שיש משהוא אחר. ישנם מצבים בהם הגבר יכול להנות ללא אורגזמה וללא לגמירה . ואין המצב מצביע בכלל על אהבתו לך או בכמה, למשל מצבי לחץ בעבודה או מצב כלכלי, מצב בריאותי תזונתי, ואין דרך קלה מלהתגבר על הבעיה עם עזרה ותמיחה מבת הזוג. כמובן שבכיוון השני מביא ללחץ שאינו תורם לכל ומוביל למקום בטוח אחד- לרקוד על מדרגות הרבנות. הקיצר, הנישואים עם עליות וירידות, והם מורגשים ברגע שאין בזוגיות שיטוף, הבנה, תיקשורת, ובעיקר הקשבה. ללמוד לוותר, לתמוך אחד בשני, ולאהוב. לא תמיד המטרה חשובה, לפעמים הדרך חשובה לא פחות. .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)