שפיכה מעוכבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפיכה מעוכבת
    הופ
    23/11/2008

אני ובעלי ביחד מזה שלוש שנים. כשהתחלנו לצאת, הוא הצליח לגמור באופן סדיר ובתדירות גבוהה כשקיימנו יחסי מין. לאחר חצי שנה, הוא הפסיק לפתע לגמור בעת קיום יחסי מין. כך הדבר נמשך כשנה. לפני 9 חודשים, שוב החל לגמור לפתע באופן סדיר ובתדירות גבוהה בעת קיום יחסי מין.מזה חודשיים, בעלי שוב אינו מצליח לגמור. איני יודעת מה לעשות. אני מרגישה שהדבר גם נובע מאי משיכתו אליי למרות שהוא מבטיח לי שאין זה כך. חשוב לציין, כי כשהוא "עושה" ביד, הוא מצליח לגמור. החלטנו שיפסיק לעשות ביד, אולי זה יעזור בתהליך גמירתו בעת קיום יחסי מין. אנחנו מתכננים להביא משפחה בעוד כחצי שנה. אני מאוד לחוצה, עצובה, פגועה, מתוסכלת מאוד וכמובן גם מאשימה את בעלי (למרות שאני יודעת כי אין זאת אשמתו) ופוגעת בו בכך שכל הזמן מזכירה לו כי יש לו בעיה. אשמח מאוד, אם מישהו יוכל לכוון אותנו מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה מעוכבת

הוספת תגובה

• הופ

ד''ר יעקב מאיר וייל
    24/11/2008

קשה לענות בקלות לשאלתך. מי הוא בעלך ואם יש מרכיב רפואי בריאותי בבעיתו או רק מרכיב משתנה בנסיבות של התנהגות ופסיכולוגיה.
    נכון לפנות יחדיו לייעוץ. את וודאי מוטרדת רוצה להינשא וללדת ילדים .
    זיכרי כי "גמירה" כוללת פליטת זרע אצל הגבר. לחלק מהגברים יש קושי לפלוט. לאהובך יש קושי לסירוגין אם זה מטריד גם אותו ייעוץ מקצועי זו הדרך הנכונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הופ וגמרנו?

עוז46
    26/11/2008

להופ החמודה האם את מנסה להרוס את הזוגיות בתרם התחלתם את דרככם? בתור גבר נשוי אני רק יכול לתאר מה עובר על בעלך. וכדאי להחליט לפני הרחבת המשפחה, שלא יהיו גרורים: אם באמת זו הסיבה , או שיש משהוא אחר. ישנם מצבים בהם הגבר יכול להנות ללא אורגזמה וללא לגמירה . ואין המצב מצביע בכלל על אהבתו לך או בכמה, למשל מצבי לחץ בעבודה או מצב כלכלי, מצב בריאותי תזונתי, ואין דרך קלה מלהתגבר על הבעיה עם עזרה ותמיחה מבת הזוג. כמובן שבכיוון השני מביא ללחץ שאינו תורם לכל ומוביל למקום בטוח אחד- לרקוד על מדרגות הרבנות. הקיצר, הנישואים עם עליות וירידות, והם מורגשים ברגע שאין בזוגיות שיטוף, הבנה, תיקשורת, ובעיקר הקשבה. ללמוד לוותר, לתמוך אחד בשני, ולאהוב. לא תמיד המטרה חשובה, לפעמים הדרך חשובה לא פחות. .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו