מפחד מאימפוטנציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפחד מאימפוטנציה
    עופר
    29/11/2008

שלום. אני עופר, בן 22. כבר שנים מספר (מאז גיל 18) אני חושש שמא אני אימפוטנט. בעת גירוי מיני, איבר מיני מתארך, אך אינו נעשה קשה במיוחד. כשאני עומד, הוא נשאר די שמוט. עם זאת אני מצליח להגיע לגמירה. בשל חוסר הבנה בנושא אני לא יודע אם אימפוטנטים מסוגלים להגיע לגמירה, ולכן אני לא יודע איך להגדיר את הבעיה שלי. הדבר גרם לי לחשוש תקופה ארוכה מקיום יחסי מין. בגיל 21 התנסתי לראשונה ביחסי מין. הנסיונות עלו בתוהו, לדעתי בעיקר מפני שאיבר מיני לא היה קשה מספיק. מובן לי שעצם המודעות שלי לנושא עשוייה לגרום ללחץ פסיכולוגי בעת קיום יחסי המין, דבר שאמור להקשות על התפקוד. לכן אני צריך להגיד שלא ניסיתי לקיים יחסי מין פעם אחת, כי אם מספר פעמים, יחד עם בת זוגתי מזה 4 שנים (כך שהרגשתי מאוד בטוח ולא לחוץ). דבר אחרון שאציין הוא שלדעתי לפעמים הזיקפה קצת יותר חזקה, ואיבר מיני מתקשה יותר. ברצוני לשאול, האם אני סובל מאימפוטנציה? כמו כן, אשמח להסבר קצר על נושא האימפוטנציה, שכן תמיד חשבתי שאימפוטנט הוא בן אדם שאיבר מינו לא מתארך בעת גירוי מיני, והוא לא מסוגל להגיע לגמירה. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפחד מאימפוטנציה

הוספת תגובה

• עופר

ד''ר יעקב מאיר וייל
    29/11/2008

שים לב. אתה כושל בבעילה אך משיג זקפה, לפחות חלקית ,לסירוגין. היא איתך ארבע שנים, בטח אתה עושה משהו בסדר.
    כדאי לך להתיעץ עם מומחה לעניין ולא רק עם הרשת. אולי בדיקה מתאימה תעזור לך לקבל תשובה ואולי גם "זיון" טוב.
    אין קשר בין ה"גמירה" וה"זיקפה" בדרך שתארת אותם. הכשל הוא בתפקוד הזקפתי לא בפיזיולוגית השפיכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו