בעית זקפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעית זקפה
    דני
    02/12/2008

שלום אני בחור בן 23 בזמן האחרון איבר מיני אינו מגיע לזקפה מלאה אלא לחלקית דבר אשר לא מאפשר חדירה וכו' ניסתי צמחי מרפא בשם דמיאנה. הייתי אצל ד"ר ונתן לי 4 כדורי ויאגרה אמר שאני אנסה את זה ומאז הכל אמור להסתדר עוד לא ניסיתי למעשה אבל עם הזמן הצלחתי להגיע לזקפה קשה אולם בפעם השניה של האקט לאחר גמירה עם בת זוג לא קבועה.איני מגיע שוב לזקפה מלאה אלא לחלקית דבר אשר אינו מאפשר חדירה יש לציין שזה רק בשנה האחרונה ופעם לא היו לי את הבעיות האלו. אולי זה סוג בעיה נפשית למרות שאין לי שום בעיה .מה ניתן לעשות?האם ליטול את הויאגרה חד פעמי וזהו אמור לעזור להמשך?ואו צמחי מרפא ופורמולות? או שיש טיפול אחר והבעיה מוכרת. תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעית זקפה

הוספת תגובה

• דני

ד''ר יעקב מאיר וייל
    03/12/2008

זה נשמע שהגוף לא התקלקל. השימוש כן, אתה עסוק בבדיקת כלי זינך יותר מאשר בשימוש בו.. לראיה כשאתה לא בא להוכחות אתה מזקיף ושוגל.
    תשתמש בויאגרה בעיקר כ"ביטוח". הידיעה שזה יחזיר לך זקפה אולי תרגיע אותך. את תעודת הביטוח הכחולה עדיף לשמור במגירת השולחן. אל תהפוך למשתמכר.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו