אי ודאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי ודאות
    יוסי
    07/12/2008

במשך כ שנה לא קיימתי יחסי מין עם אישה וכחצי שנה אפילו ללא אוננות בשל פציעה ועכשיו לאחר חזרתי לשגרה אני מרגיש כמעט נטול חשק מיני, זה מגיע מידי פעם. ולפעמים עולה לי השאלה אולי בכלל יש לי נטייה לצד השני (גברים)? אני בן 23 ועד אז לא הייתה לי בעיה כלל, יצאתי עם הרבה בחורות כולל יחסי מין. ורק מאז הפציעה שהשביתה אותי למשך חצי שנה תוך כדי טיפולים עלתה לי השאלה. אשמח אם תעזור לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי ודאות

הוספת תגובה

• יוסי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    08/12/2008

קשה להבין מה אתה באמת רוצה בשאלתך. מה זה נפצעתי? בכדורגל? בצבא בתאונה? מה תהליך ההחלמה שלך כולל. האם גופך נפגע מה התגובות הרגשיות?
    סך העל פציעה לפעמים מציפה את הבדידות ופוגעת בביטחון העצמ ותהליך ההחלמה לוקח זמן.
    למה מכל התסריט הזה עולה לך שאלה של מוקד התשוקה איני יודע כלל לענות. זה כבר קשור לאופי ולמי היית קודם. אם אתה רוצה ספר לי בפורום ונדבר הלאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

יוסי
    08/12/2008

תראה הפציעה השביתה אותי במשך 4 חודשים, הייתי בטיפולים נגרע לי גיד ראשי ביד. וכמו ציינת באמת הייתי קצת בבדידות עקב מצבי רוח. בשאלתי אליך שאם יכול להיות הגיוני שבגלל שלא קיימתי יחסי מין בתקופה כזו ארוכה אז הרצון לקיום יחסים ירד , וזה כבר לא לחוץ לי כמו שהיה לי בעבר לפני הפציעה? ובגלל שירד לי החשק אז הגיעה השאלה אולי בכלל יש נטייה לצד השני (גברים)? מקווה שהפעם הייתי יותר מובן..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יוסי תשובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    08/12/2008

ללא ספק ה"שבר" בשיגרה משפיע. מדוע התחלת לחשוב על הומוסקסואליות שלך לא ברור לי עדיין.
    זה שאתה לא שוגל נשים בזמן ההחלמה אינו מוביל אוטומטית לשאלת הזהות. יוצא מכך שאין לי תשובה בהירה יותר לשאלתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו