מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצילוגיורא21/12/2008
שלום רב ד"ר. אני גבר בן 32 וכל כך זקוק לעזרה וממש כבר מיואש מהכל. בין החודשים אוקטובר 2004 ל מרץ 2005 קיבלתי כמויות אדירות של אסטרוגנים, אנדרוקור ושני זריקות פרוגסטרון מרופאת המשפחה שלי וזאת אחרי שחשבתי שאני רוצה לשנות מין. אחרי כמה זמן הפסקתי את הטיפולים והרופאה הזריקה לי טוסטסטרון. הבעייה שעד היום התפקוד המיני שלי לא חזר לעצמו, אין לי ליבידו, הגוף שלי התדלדל ובשבוע שעבר איבחנו אצלי אוטסטופניה. אני מרגיש שכבר אין לי טעם לחיים, אשתי עזבה אותי ואני מוציא מאות שקלים בחודש על תרופות לשיפור התפקוד המיני. הרבה רופאים איתם התייעצתי אמרו שאין להם מושג בתחום ואני כבר על סף שיברון מה עלי לעשות? למי עלי לפנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיורא
ד''ר יעקב מאיר וייל21/12/2008איך שכנעת את רופאת המשפחה לגדוש ותך בתרופות שיובילו בדרך לשינוי מין? אולי היא התייעצה עם בעל מקצוע ולא רק שפכה עליך זריקות ותרופות?
ועכשיו מה קרה שהסכמת להיות שוב גבר מתפקד מינית?
אתה כנראה מוכשר לשכנע רופאים לבצע בדיקות ואז מה אתה עושה עם האבחנות?
וחשוב מכל למה אתה מחפש תשובה מקצועית באתר אינטרנט.
הגיע הזמן לפנות לרבעל מקצוע ולהתייעץ בדיסקרטיות ולא בפומבי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא שיכנעתי אותה פשוט ביקשתי
גיורא21/12/2008אמרתי לה שאני טראנסקסואל (לא הראיתי לה כל מכתב) והיא כנראה בהסתמך על דברי בלבד נתנה לי אנדרוקור, דיאנה, זריקות פרוגסטרון, אסטרופם וכשאמרתי לה שאני לא רוצה להיות גבר היא הזריקה לי טוסטסטטרון וכל זאת מבלי להרים טלפון אחד למומחה. ועכשיו אחרי שיש לי אוסטופניה וחוסר בליבידו כמעט אין לי טעם לחיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיורא
ד''ר יעקב מאיר וייל22/12/2008באמת כדאי שתפנה לאיש מקצוע שיעריך את החלק האנדוקריני במצבך לאחר טיפולים כנ"ל. מעבר לזה כדאי לך להיבדק ולהיות מטופל ע"י מישהו שמבין בזהות מינית ולא רק בשינוי לפי מה שאתה מצהיר בפניו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)