נטייה מינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטייה מינית
    אפי
    27/12/2008

שלום לכולם, אני בן 17 ועדיין לא הייתה לי חברה. אבל הייתי מאוהב במלא בנות, בשנה שעברה הרגשתי משיכה לחבר שלי והיא עברה תוך כמה זמן (כמה דקות) ולפני חודש בערך הרדתי משיכה לעוד שתי אנשים, המשיכות היו קצרות. אני מפחד להיות הומו. כדי לבדוק אם אני הומו או לא ראיתי סרטים כחולים של הומואים ולא עמד לי, וכשראיתי סרטים עם רגילים עמד לי, חשבתי שהוכחתי לעצמי שני לא הומו אבל יש לי מחשבות בראש כאילו שאני הומו. המחשבות האלה הופיעו פעם אחת והפסיקו עכשיו הם התחילו שוב. האם זה שלא עומד לי כשאני רואה סרטים כחולים של הומואים זה מוכיח שאני לא הומו?בסרטים עם נשים עמד לי זה מוכיח שאני לא הומו?כמה אחוזים בערך אני סטרייט?איך אפשר לשנות נטייה מינית? אפשר ע"י היפנוזה?וזה שאני נמשכתי לבנים זה אומר שאני לא סטרייט בטוח?אני ממש לחוץ ומפחד. כשאני מאונן (ולפעמים כשלא) יש לי דיגדוגים בישבן (בפי הטבעת), זה אמור להיות ככה?אם לא, זה יכול להיות סימן להומוסקסואליות?האם הומואים נמשכים גם לבנות?אם תהיה לי חברה אז זה אומר שאני לא יהיה הומו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נטייה מינית

הוספת תגובה

• עוד שאלה

אפי
    27/12/2008

אם אני נמשך עכשיו לנשים אז זה יכול להשתנות ואני ימשך רק לגברים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

אפי
    27/12/2008

סליחה על השאלות הרבות, פשוט אני נזכר כל פעם בשאלות ואני בלחץץ. תהיה לי אפשרות בחירה אם להיות עם נשים או עם גברים? אני רוצה להיות עם נשים להקים משפחה.. אז תהיה לי אפשרות להקים משפחה גם אם אני יהיה הומו? האם הומואים יכולים להחליט אם להיות עם נשים או עם גברים או שהם נמשכים רק לגברים?תהיה להם זיקפה כשהם יהיו עם נשים? אם נמשכתי בעבר רק לנשים זה אומר משהו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלני

ד''ר יעקב מאיר וייל
    27/12/2008

השאלה שלך מאד מציפה את המסך. בטוח שאתה עצמך מוצף בשאלת הזהות המינית. השאלה בעיני לא על מי אתה מאונן או שפך אלא עם מי תעשה קשר ארוטי אינטימי כשיגיע המועד. על פניו נראה שהקשר העיקרי שלך הוא עם היד ועם הפין המזדקף שלך.
    לשאלותיך ,לכן אתה לא הומו או סטרייט לפי מי שאתה מאונן עליה/ו אלא איפה אתה משקיע את עצמך בקשר עם עוד אדם ודרך זה גם חש גירוי מיני ופורקן מיני. פנטזיה אוננותית זה כיף בינך ובינך. המבחן האנושי זה בקשר ובשותפות.
    בהצלחה עם ריבוי השאלות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אפי
    27/12/2008

תודה,אני מצטער על זה שהצפתי את המסך. יש לי עוד שתי שאלות. 1.אתה אומר שכל בן אדם יכול לבחור עם מי הוא יהיה (עם בן או בת) גם אם הוא הומו או סטרייט? 2.להומו תהיה זיקפה גם אם הוא ינסה להיות עם אישה? 3.אני ארגיש משיכה אם אני יצור קשר עם מישהי למרות שבהתחלה אין משיכה? 4.אם אני יצור קשר מיני עם בחורה אז אני לא ימשך יותר לבנים או שאין קשר? פשוט נמשכתי ל3 בנים ואני ממש בלחץ כי אני רוצה להקים משפחה והכל ואני לא רוצה להיות הומו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד כמה שאלות

אפי
    28/12/2008

תודה,אני מצטער על זה שהצפתי את המסך. יש לי עוד 6 שאלות. 1.אתה אומר שכל בן אדם יכול לבחור עם מי הוא יהיה (עם בן או בת) גם אם הוא הומו או סטרייט? 2.להומו תהיה זיקפה גם אם הוא ינסה להיות עם אישה? 3.אני ארגיש משיכה אם אני יצור קשר עם מישהי למרות שבהתחלה אין משיכה? 4.אם אני יצור קשר מיני עם בחורה אז אני לא ימשך יותר לבנים או שאין קשר? 5.אני נמשכתי כל החיים לבנות (והתאהבתי) ולפני שנה בערך נמשכתי בפעם הראשונה לבן ואחרי זה לעוד שתיים. עכשיו כל המשיכות לבנים היו קצרות 1-5 דקות מקסימום.אחרי זה היה לי את הפחד שאני יהיה הומו והכל נכנסתי לחרדה ובכיתי במשך שבוע וכל פעם בדקתי אם אני הומו או לא ,אני רוצה להקים משפחה כשאני יהי גדול ואני לא רוצה להיות הומו. לפי מה שאמרתי פה.. יש לי אפשרות בחירה עם מי להיות(עם בנים או עם בנות?) או שבמצב כלשהו אני יפסיק להימשך לבנות? 6. בן אדם שנמשך כל החיים שלו לנשים ואהב הרבה נשים ואז בגיל ההתבגרות נמשך לכמה בנים, מה הסיכויים באחוזים שהוא ימשך רק לבנים? מה הסיכויים באחוזים שהוא ימשך רק לנשים? ומה הסיכויים שימשך גם לנשים וגם לגברים?(זה דומה קצת לשאלה 5 אבל פה יש מספרים ואני אודה לך אם תענה בנפרד)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יוסי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    29/12/2008

זהו פורום ופורום בלבד. להתייעצות על כל השאלות יש מרפאה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו