מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בילבול במיניותערן29/12/2008
שלום אני בן 27 יש לי בעייה קצת מוזרה אני בחיי לא נמשכתי לגברים אך הייתי בילדותי לא מתוך רצון ומודעות בחוויה עם ילד אחר שהוא מיתברר כיום הומו,תמיד הייתה לי משיכה לנשים אך מצד שני גם תמיד הייתה לי בעייה במיניות עם נשים עד היום לא הייתה לי חברה ולא הייתי מאוהב ביצעתי לא מעט מין עם בחורות ובחלק מהמקרים אם אני לא אתבייש לציין בהרבה מקרים קרה לי שלא הצלחתי להגיע לזקפה וזה היה מערער את בטחוני לגבי מיניותי למרות שאני יודע שהמין הנשי הוא זה שאני רוצה להמשך אליו מינית הדבר השני הוא שעם השנים בצפייה אפשר לאמר היתמכרותית לפורנו בגיל צעיר יותר גרם לזה שהתחלתי לצפות בקוקסינלים ואז ניסיתי להחדיר ולגרות את פי הטבעת אבל תמיד ידעתי עם עצמי שזהו משהו שמגרה אותי אבל לא אעשה אותו לעולם אני מיתכוון לחוות אינטמיות עם קוקסינל בכל אופן אני חושש להיות עם בחורה שלא יהיה לי חשק מיני ושוב לחזור על עירעור של המיניות ברצוני לדעת האם יש טיפול שמסדר את הראש מבחינת המיניות שמחזיר את הביטחון והחשק המיני לבחורה ולא הרצון לחפש שהוא מעבר כמו הקוקסינליות בפורנו שזה להערכתי נגרם לאחר צפייה מוגזמת בפורנו שגרמה לי לרצות משהו אחר אני יוסיף ויאמר שלפעמים שאני רואה פורנו כיום יש לי את הזקפה והחשק המיני אך כשאני רואה פורנו של קוקסינליות שזה לעיתים רחוקות הזיקפה והחשק המיני הוא רב יותר מדוע ומה זה אומר ואיך אני מטפל בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערן
ד''ר יעקב מאיר וייל29/12/2008אפשר לדבר. פנה למרפאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזדהה עם החושניות הזו! נמשך ......
לן30/12/2008לנשים אך מגורה מפין ! ואין לי הסבר לזה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלן
ד''ר יעקב מאיר וייל30/12/2008אל תלין לפחות זה רב גוני. תזכור שגם להן יש פין קטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)