בילבול במיניות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בילבול במיניות
    ערן
    29/12/2008

שלום אני בן 27 יש לי בעייה קצת מוזרה אני בחיי לא נמשכתי לגברים אך הייתי בילדותי לא מתוך רצון ומודעות בחוויה עם ילד אחר שהוא מיתברר כיום הומו,תמיד הייתה לי משיכה לנשים אך מצד שני גם תמיד הייתה לי בעייה במיניות עם נשים עד היום לא הייתה לי חברה ולא הייתי מאוהב ביצעתי לא מעט מין עם בחורות ובחלק מהמקרים אם אני לא אתבייש לציין בהרבה מקרים קרה לי שלא הצלחתי להגיע לזקפה וזה היה מערער את בטחוני לגבי מיניותי למרות שאני יודע שהמין הנשי הוא זה שאני רוצה להמשך אליו מינית הדבר השני הוא שעם השנים בצפייה אפשר לאמר היתמכרותית לפורנו בגיל צעיר יותר גרם לזה שהתחלתי לצפות בקוקסינלים ואז ניסיתי להחדיר ולגרות את פי הטבעת אבל תמיד ידעתי עם עצמי שזהו משהו שמגרה אותי אבל לא אעשה אותו לעולם אני מיתכוון לחוות אינטמיות עם קוקסינל בכל אופן אני חושש להיות עם בחורה שלא יהיה לי חשק מיני ושוב לחזור על עירעור של המיניות ברצוני לדעת האם יש טיפול שמסדר את הראש מבחינת המיניות שמחזיר את הביטחון והחשק המיני לבחורה ולא הרצון לחפש שהוא מעבר כמו הקוקסינליות בפורנו שזה להערכתי נגרם לאחר צפייה מוגזמת בפורנו שגרמה לי לרצות משהו אחר אני יוסיף ויאמר שלפעמים שאני רואה פורנו כיום יש לי את הזקפה והחשק המיני אך כשאני רואה פורנו של קוקסינליות שזה לעיתים רחוקות הזיקפה והחשק המיני הוא רב יותר מדוע ומה זה אומר ואיך אני מטפל בזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בילבול במיניות

הוספת תגובה

• ערן

ד''ר יעקב מאיר וייל
    29/12/2008

אפשר לדבר. פנה למרפאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזדהה עם החושניות הזו! נמשך ......

לן
    30/12/2008

לנשים אך מגורה מפין ! ואין לי הסבר לזה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לן

ד''ר יעקב מאיר וייל
    30/12/2008

אל תלין לפחות זה רב גוני. תזכור שגם להן יש פין קטן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו