גומר מהר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גומר מהר
    אני
    03/01/2009

היי אני בחורה בת 21 חברי בן 24 אנחנו עדיין לא מקימים יחסי מין מלאים אלא נהנים(יותר נכון הוא נהנה) מדברים אחרים...חברי לא אוהב מין אוראלי ולכן אני אף פעם לא מבקשת.לפעמים הוא מחדיר אצבעות וגם כשהוא עושה זאת אני לא תמיד נהנת ,כשאנחנו מגיעים למצב אינטימי זה תמיד אורך כ10 דקות רבע שעה גג אנחנו יכולים להישאר שנינו עם בגדים הוא יכול להשתפשף עליי לכמה שניות ולגמור?זה דבר נורמלי?הוא גומר ממש מהר אני לא מספיקה להנות מעולם לא הגעתי לאורגזה איתו עדיין לא ביצענו חדירה מלאה ואני חוששת שמעולם אני לא יצליח לגמור איתו.גם כשאני מעירה לו על כך ומבקשת שימשוך קצת יותר זמן אני תמיד מרגישה כאילו הוא ממש מתאפק ורק רוצה לגמור.הוא חושב שיש לו בעיה,הוא צודק?האם ביחסי מין מלאים יכול להיות שהמצב יהיה שונה? סליחה על החפירה ותודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גומר מהר

הוספת תגובה

• אני

ד''ר יעקב מאיר וייל
    04/01/2009

הסיפור שאת שואלת עליו נע בין גומר מהר ובין ממהר לגמור. אתם מתעלסים ואת אינך מפיקה עונג. בין השורות נשמע שהיית רוצה ש"ירד" לך אבל הוא לא אוהב.
    אז אתם מתעלסים דרך הבגדים ואת אפילו לא ניסית לתת לו הזדמנות לחדור. אולי הוא עוד לא יודע מה לעשות כשתהיי ערומה ופסוקת ירכיים למולו. אם הוא כ"כ צעיר ולא מנוסה אז מתאים גם שלא פיתח טכניקה לשליטה בשפיכה. ואם גם זה נכון אז אולי את לא יודעת אם תגמרי עם מישהו בחדירה אליך ולא רק איתו.
    בכלל את גומרת עם מישהו/י ולא רק עם עצמך?
    בכל מקרה למדי אותו מה טוב לך ואל תתלונני שהוא עושה טוב רק לו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאני

רונן
    06/01/2009

איך את רוצה לגמור עם בגדים ללא מגע גופני ממה את פוחדת תפתחי את רגליך ותני לחברך להראות מה הוא יודע לעשות עם הכלי שלו תאמיני לי את תתענגי ותגמרי ואם לא ישעודגים בים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו