צריך עזרה ד"ר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך עזרה ד"ר
    שי
    13/01/2009

שלום ד"ר, אני בן 28, בריא (עד כמה שאני יודע) ויש לי בעיה-כל פעם שאני נמצא באקט מיני עם בחורה, ממש לפני החדירה נופלת לי הזיקפה.היו לי כמה וכמה התנסויות כאלה בעבר,מה שמנע בעדי לנסות קשרים חדשים בשנתיים האחרונות עד לאחרונה,הכרתי בחורה ונכנסנו לזוגיות,אבל הקטן מסרב לשתף פעולה.חשוב לציין שהייתה לי מישהי לפני כמה שנים שהייתה לה סבלנות ולבסוף הצלחתי לתפקד כמו שצריך,אחרי חודש או קצת יותר של תפקוד לקוי.לדעתי אין לי בעיה של זיקפה,שפיכה מוקדמת או עוררות מינית,אבל זו דעתי. אשמח לשמוע את דעתך בנושא והאם אתה ממליץ לי ללכת לטיפול אישי. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריך עזרה ד"ר

הוספת תגובה

• שי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    14/01/2009

נדמה לי תוך שאני כותב שכבר עניתי על שאלה זו פעם. אבל זה הענין , אתה לא הראשון שפוחד להכניס את חוד החנית לאותו המקום. העובדה שכשלמישהי הייתה מספיק סבלנות בשבילך הצלחת משמחת אותי היא מוכיחה לך שהגוף תקין. אם אתה רוצה לחזק את שליטתך במערכות ההפעלה אתה יכול להיעזר בטיפול סקסולוגי.
    הדבר הוא לבחירתך .אין סיבה שלא תנסה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שי
    14/01/2009

תודה רבה על ההתייחסות. רציתי עוד לדעת אם אתה יכול להמליץ לי על מטפל באיזור הצפון (ראש פינה וצפונה).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    15/01/2009

פתח רשימת מטפלים של איט"ם. בטוח יש בחיפה. צפונה לראש פינה? שווה לחפש.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו