אי חשק לגמרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי חשק לגמרי
    אנונימי
    15/01/2009

לצערי הרב אני סובל מדפרסונליזציה, ומאז שזה התחיל זה כאילו אני לא יודע מה זה מין , לפני זה היה לי הרבה חשק בגלל שהייתי בן אדם בריא , אבל עכשו זה פשוט לא מדבר אלי , כנראה בגלל שאני מנותק מהאני האמיתי , אז מה דוקטור אתה מציע לעשות ? אני בדיכאון כפול זה דיכאון בתוך דיכאון , הקשר שלי עם מערכת המציאות דפוקה לגמרי , אני ממש רחוק מהעולם , וזה גורם לסבל רב מאוד, אז מה בנוגע למין ? מעצבן אותי שדברים כל כך טבעיים נעלמו לי , נכון בן אדם שמין לא מעניין אותו בכלל זה אומר שהוא לא בריא? אז מה עושים ? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי חשק לגמרי

הוספת תגובה

• אנונימי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    15/01/2009

אתה יודע המון ומשתמש במילים "מקצועיות" פנה למטפל שלך ולא לאתר ברשת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא כל כך הבנתי

אנונימי
    16/01/2009

מה כתבת, מה זה "אני יודע המון"? ואיזיה מילים מקצועיות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנונימי

נופר
    16/01/2009

על פניו אתה עסוק בדכאון הכפול שלך. סביר שפנית לטיפול בשל כך . עיצה סקסולוגית גרידא לא תספיק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו