מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיניות מקרטעתרינת16/01/2009
הנני בת 45, נשואה, לא מעשנת ובריאה בד"כ... לצערי, במשך שנים רבות לא קיימנו יחסי מין בעלי ואני, וכעת בעקבות משבר שעברנו... נראה כי לכאורה יצאנו ממנו מחוזקים יותר ולכן גם המין התחיל להתעורר... כיוון שלא היה לי צורך באמצעי מניעה קבועים קודם לכן, לא השתמשתי בהם שנים רבות... כעת לאחר סדרת בדיקות קיבלתי מרשם לפמינט, לפני כן השתמשנו בקונדום. בעלי - הזקפה שלו חלשה וקצרה. לי - נראה שמתייבש הנרתיק מאוד מהר... ( האם זה בגלל הגלולות?) נוצר לנו קושי בלהנות מדבר נפלא זה הנקרא יחסי מין. בעלי סיפר לי על הצלחות רבות שהיו לו ( לא איתי) , החזה שלי לא גדול... אבל אני נאה... וגופי מחוטב, כך גם הוא אומר, הוא מאוד מתייחס במין להיבט החיצוני ולי חשובה גם הפנימיות והרגש... הוא חושב על עצמו שהוא מושלם... לטעמי, הוא אמנם בחור נאה אבל בהחלט לא מושלם.. האם אינו חושק בי? האם אלו בעיות הגיל? האם קשור לגלולות? ובעיקר מה כדאי לעשות? טיפול לא יבוא בחשבון כי בעלי לא חושב שיש לו בעייה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רינת
ד''ר יעקב מאיר וייל16/01/2009רינת זה נשמע ששנים מספר לא השתמשת בנרתיק שלך ליחסי מין. הרגש שלך לא שכח למה התגעגעת אך הגוף שלך איבד את ההרגל. את בת 45 מתקרבת לקצה הפוריות והנרתיק שלך שכחה להתרטב כשהיא פוגשת גבר נאה אך לא חתיך.
לרכוש מסככי נרתיק זאת אופציה. עדיף בעלי תכונות מעוררות לנרתיק לא רק מסככות לשותפך למעשה.
סביר שזה לא מהגלולות. סביר שאת צריכה להתחבר יותר רגשית לתאוותך ולא רק לחיטובך. את מתייבשת לא בגלל שהוא אינו חושק בך אלא בגלל עצמך.
לא צריך בהכרח טיפול מיני זוגי. ראוי ייעוץ לעצמך.
להתראות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך...
רינת17/01/2009התוכל בבקשה לתת לי טיפים קטנים זה חשוב לי הן בהיבט הרגשי/ מעשי והן בהיבט הפיזי (למשל איזה מסככים?) ת ו ד ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרינת
ד''ר יעקב מאיר וייל17/01/2009אני לא יודע יותר מנתוני הפתיחה שמסרת בשאלה . ההתחברות המתחדשת שלכם אינה יותר מכותרת. מה באמת קרה לאורך השנים? מה עשית עם מיניוך בינתיים? ומה נסיבות ההתחברות המחודשת שלכם? התפשרתם, ויתרתם? גילחיתם שוב את ההתאהבות?
זה המון שאלות המון פרטים. בטח לא תרצי להחשף לעיני כל כדי כך.
שוב אולי שווה לך להשתמש בייעוץ מקצועי בפרטיות, אני ממליץ.
לגבי מסככים רובם בשוק בנויים על איפשור חדירה ותנועה בנרתיק בלא לגרום לך לכאב. הסוג שאני מציע לך לא קיים בשוק החופשי. פני למרפאתי בקופ"ח דרום ירושלים ונידבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)