מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זיקפה חלקית +שפיכה מוקדמתבוריס16/01/2009
שלום למומחים. אני בחור בן 25 אשר חולה סכרת נעורים בדרך כלל מאוזן HB A1C -7.6 GS עד לפני חצי שנה הכול היה מצוין בקשר ליחסי מין (תפקוד מיני). בחצי שנה אחרונה יש לי בעיה חמורה של זיקפה חלקית (הפין לא קשיח כמו פעם ) וזה לא הכול, גם אני גומר מהר במידה מוגזמת וזה לא קרה מקודם אף פעם 1. אני רוצה לשאול אם הבעיה שלי מאופיינת לחולי סכרת נעורים ? 2 .פניתי לאורולוג הוא רשם לי כדורים סיאליס 10 מ"ג וזה לא עזר, ניסיתי גם לקחת 2 כדורים בפעם אחד כדי להגדיל את המינון וזה גם לא עזר. אני צריך עזרה מה אפשר עוד לנסות ואם זה יכול לבוא מהצד הפסיכולוגי למרות שזה לא נראה לי. תודה מראש .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוריס
ד''ר יעקב מאיר וייל17/01/2009אתה חולה מספר שנים והסכרת מאוזנת בצורה סבירה.
מה הסיפור של הכשל הזיקפתי לא ברור אך בטוח שמרגע שכשלת אתה כל הזמן מוודא כמה הוא עומד.
סיאליס לא םותר את חרדת התפקוד שלך. היה כדאי להידבר על אותו רובד פסיכולוגי עם איש מקצוע ולא ברשת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)