מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבדן חשק מיני וזקפה חלקיתאלי19/01/2009
שלום! שמי אלי, בן 22 וחצי ואני סובל מתפקוד מיני לקוי זה התחיל בגיל 17.. אני אפילו זוכר איך במהלך אוננות (אני מאונן על ידי השתפשפות במיטה) הרגשתי את העניין וההתלהבות דועכים ומאז זה כך הפעם הראשונה שקיימתי יחסי מין הייתה בגיל 18 חסרת חשק לגמרי אך איכשהו שרדתי מאז הפעם ההיא (2004) לא קיימתי יחסי מין עד ל2007 בגלל חוסר החשק לאחר מכן ב 2007 קיימתי יחסי מין במהלך כשנה עם בחורה לא היה שם חשק מיני כלל וכלל גמרתי מהר וזה מפחד שהזקפה לא תחזיק כי כך אכן היה ברוב המקרים אם זה עוזר אני גם לא מרגיש רעב עייפות או כל דבר בעצם, אפילו לא מצליח להתגרות להתרכז בדבר, לא רק במין בדיקות הורמונליות תקינות, בדיקות NPT תקינות ורפילו MRI ו CT של המוח ואיבר המין תקינות.. במהלך כמה חודשים נטלתי תרופה בשם פבוקסיל (ממשפחת ה SSRI ) והפסקתי ישר על דעת עצמי האם יכול להיות שהסיבה לכך היא זו, האם זה בלתי הפיך אם כן? האם זה יכול להיות זיהום ויראלי ואם כן, אילו חיידקים או פטריות עלולים לגרום לכך? אנא עזרו לי ואל תחסכו בתשובות אפשריות מצפה לשמוע מכם אלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ.ב.
אלי19/01/2009כמו כן..אני משתין הרבה גם אם אינני שותה ומתעורר באמצע הלילה המון בקושי ישן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלי
ד''ר יעקב מאיר וייל20/01/2009אין לי מושג איך לעזור לך. אינני יודע מה קרה סביב אותו אובדן בגיל 17. מה עוד קרה מסביב בפנטזיה ובמציאות באותו יום זמן.
מעבר לכך לא ברור למה נטלת תרופה ולמה היא יועדה.
לפי הבדיקות שעשית נראה שפנית למישהו שעוסק בזקפות ובמין. מה קרה שם?
בעיני הכי כדאי להתייעץ במרפאה עם איש מקצוע
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)