סטיות מיניות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סטיות מיניות?
    מיכאלה
    20/02/2009

שלום רב השבוע נפרדתי מחחבר שהיית י איתו במשך שנה וקצת אחרי שלושה חודשים נגרמה לו המשיכה המינית כלפי ,לדבריו דבר שקורה לו בכל קשר זוגי . במשך הקשר התחילו להתגלות להן התנהגויות כגון: תפסתי אותו מאונן כשאני ישנה על תמונה של קרובת משפחה הוא יצר קשר עם חברה שלי במטרה לשכב איתה שיתף אותי בפנטזיה מינית שיש לו על חברה שלי נמשך לחברותיי .... יחד עם זאת סיפר שכשהיה נער הסתובב בקיבוץ בו הוא גר והיה מציץ יחד עם זאת סיפר שבזמן שאנחנו בקשר כשאני בסביבתו הוא הלך והציץ לידידה שלו. במשך כל הזמן הזה הוא דחה אותי מינית לא רצה לשכב איתי לא להתנשק היה מאונן בצורה כפייתית יחד עם זאת.... רק ברגעים שהייתי "מאיימת "עליו בניתוק הקשר רק אז הליבידו שלו היה מתעורר כלפי והיינו שוכבים. מה דעתך? הוא התחיל טיפול "רציני"רק השנה לאחר שהבין שהוא שרוט. לדעתי יש לו סטייה מינית. טוב זהו תודה האם לדעתך ניתן לטפל בדבר כזב בהצלח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סטיות מיניות?

הוספת תגובה

• מיכאלה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    21/02/2009

אני בטוח שלא כתבת בסיום שאלתך "דבר כזב" בכוונה אך בעצם יצאה לך התשובה בפליטת קולמוס.
    האיש שלך יותר מציץ ומאונן מאשר משתמש במיניות שלו להכיר וליצר קשר אמיתי עם בת זוג. הוא יצר קשרי כזב. מה שמעניין אותו זה הוא עצמו והתגרותו המינית. בת זוגו [את במקרה זה] אינה נחשבת.
    משום מה ה"שריטה" שלו קשורה להצתה המינית שלו בקיבוץ. קטונתי מלהבין ומלשער מה בדיוק קרה אך ללא ספק זה קשור בבדידותו שם שהתקשרה משום מה לאירוע בעל גוון מיני.
    לחוויה מעין זו אני קורא "טעימת פרי עץ הדעת". גדילתו והתפתחותו מאז קשורות כנראה ביחסים הדוקים בין ידו ובין הפנטזיה המינית/המציצנית שלו.
    נכון עבורך להניח לו להמשיך בחייו כפי שגורלו יכוון אותם. איתך הוא ניסה והפסיד וסביר שגם בקשרים אחרים יעבור מסלול דומה.
    ספרי האבחנות יקראו להתנהגותו סטייה. את שאהבת אותו חישבי עליו בלי שיפוט. המילה שריטה טובה גם בעיני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מיכאלה
    24/02/2009

תודה על התגובה אני באמת נפרדתי ממנו לשלום ואני נשארתי עם טראומות חדשות בלילות אני מתעוררת עם סיוטים מהקשר אבל ברוך השם יש מי שעוזר לי . אהבתי את התגובה האנושית והמקצועית מיכאלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטישיזם אובססיבי

שגיב
    16/03/2009

אני ההיתי מעוניין לדעת איך ניתן להיפטר או לטפל במצבי מחשבות כפתיות על אובקייט מסויים בגוף האישה ופנטזייה בעיקר תמידית עליו.הכוונה היא לבית השחי של המין האישה. מאז היותי ילד הייתי מגורה בצורה חריפה ממראה וניחוח בית שחי של נשים בימות הקיץ כאשר היו מרימות את ידיהן בכל מני סיטואציות.למשל באוטובוס צפוף ,בשוק,ברחוב וכדומה. חש כי הנטייה גורמת לי לבידוד חברתי.אני בכללי אדם בריא חוץ מאשר מצבי דיכאון וחרדה שעברתי בעבר.בטיפול אצל פסיכולוג הייתי בעבר וגם הישתמשתי בתרופות פסיכיאטריות כאשר בתקופה מסויימת סבלתי מדיכאון קליני.מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שגיב

ד''ר יעקב מאיר וייל
    16/03/2009

שאלתך בהמשך התכתובת על הסטייה של מישהו אחר גורמת לי לשאול אם בעייניך בית השחי הנשי ויחסיך איתו נראים כסוג של סטייה. היית בטיפול ממושך בטח שוחחתם גם על חיבתך לבית השחי בקיץ.
    אין לי ספק שבית שחי שעיר בקיץ יכול לעורר נער ופנטזיה.
    בעצם מה אתה שואל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לפטישיזם האובססיבי

שגיב
    17/03/2009

ראשית,תודה לתשובתך.אני לא ציינתי קודם שאני אדם המיתקרב ל40 ורווק. בית השחי הנשי עבורי הוא מקום די אירוטי ומעורר.חשוב לי להדגיש שלא ממש חשובה לי ההיכרות עם אותן נשים שמיזדמן לי לראות אלא שזה באופן ממש אקראי ויכולה להיות מישהי ממש זרה לי ,כמו שכתבי בהודעתי הקודמת, במקום אקראי כמו מכון כושר,הרקדה כנס וכיוצ"ב וזה יעורר בי היתרגשות.אני רואה בה דבר המעורר מינית אבל שאלתי היא הואיל ומבחינת הסקסולוגייה זה בבחינת סטייה מינית האם עליי להיפטר מכך והשאלה היא איך?בטיפול שהייתי נשאלתי שאלות וסיפרתי על עצמי אך איני מרגיש שדפוס זה הצליח להיפטר מראשי.רוצה אני לציין שנטייה זו נולדה אצלי מממש קטנות כאשר הייתי לוקח בהסתר בגדים כאלה של אמי והייתי מריחם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שגיב

נופר
    18/03/2009

לקרוא למוקד התאווה של בית השחי סטייה זו אפשרות.. הבעיה בעיני היא הבדידות הנגזרת מבית השחי של הדמות הנשית המסתורית שאין לה זהות. אני בטוח שבילדותך אמא חסרה לך רגשית והבגד עם בית השחי היה סימול/חיקוי מיטבי למה שבאמת היה חסר לך; נוכחות, קבלה, הגנה והכלה ועוד מילים משורש זה שלא פתרו את בדידותך הגדולה. לקרוא לזה שב"ש הפך לאירוטי סטייה זו דרך מעט שיפוטית בעיני. הבדידות תמיד תישאר בדידות. מצאת מישהי שאל בית השחי שלה, אישית, אתה רוצה לחזור שוב ושוב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב,שגיב נופר

שגיב
    18/03/2009

עפ"י הפסיכיאטרייה ואולי עפ"י הסקסולוגייה משיכה מינית לחפץ מסויים או איבר מסויים במין האחר היא בבחינת סטייה.כך הידוע לי.אין לי מישהי ספציפית שרק אליה בלבד הייתי רוצה לחוות חוויה מינית הכוללת בית שחי אלא כמו שכתבתי בהודעותיי הקודמות ישנן המון נשים בימות הקיץ בעיקר , שמוצא חן בעיניי מראה בית שחיין ובמיוחד באם יוצא לי לחוות ניחוח כזה בסיטואצייה מסויימת. נאמר למשל ביום שרבי לפתע עולה לאוטובוס גברת ואין לה היכן לשבת כי כל הכיסאות תפוסים אז היא עומדת מחזיקה במעקה העליון ולכמה שניות אני נחשף לחוויה כזו של מראה וניחוח.אפשרות גם בחדר כושר,הרקדה או במהלך הליכה בתוך מקום הומה אדם כמו בשוק או בעצרת.למעשה יש בי מין כמיהה כזו לחוויות הילדות של הכנסת היד תחת ידה של האם והרחתה לאחר שהיא רטובה.מין הרגל כזה שהיתאפשר לי לקיים אותו בתור ילד קטן.בשלב מבוגר יותר חשתי בושה וכלימה ממעשיי ואז הייתי לוקח בסתר חולצות ,גופיות או שמלות והייתי נהנה מריטואל ההיסתכלות המגע ובעיקר ההרחה של אותם איזורים מתחת לידיים.הדבר הוא למעשה מלוכלך ודוחה ניראה על פניו אבל יש בו אלמנטים מאוד מעוררים וחושניים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו