מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייב עזרה אודה לכם מאודנתי24/02/2009
שלום אני נתי בן 21, יש לי חברה 3 חודשים היא הראשונה שלי, אנחנו מנסים לקיים יחסי מין, ואני מפשל, כשאנחנו מתחרמנים יש לי זיקפה מטורפת אבל אחרי כמה זמן שאני בא להכניס אז אני גומר בפנים אבל תוך מספר שניות זה קרה כבר פעמיים וזה מתחיל להלחיץ אותי מה עושים? חשוב לציין שלפני זה השתמשתי בקונדום ולקח לי קצת יותר זמן לגמור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתי
ד''ר יעקב מאיר וייל25/02/2009אני שמח לשאלתך. זכור שפיכה מהירה אצל גבר צעיר בתחילת דרכו המינית היא טבעית ובעיני כמומחה מצביעה על בריאותך.בכל מקרה זו לא מחלה ואל תתיחס אל עצמך כפגום.
אם אתה מצפה להדרכה איך לנצל בריאותך זו ללמידה פנה לייעוץ . באתר כבר נכתבו מילים רבות על כך.
תהנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רק עוד דבר קטן
נתי25/02/2009מודה לך מאוד האמת שהתייאצתי עם כמה חברים והם טוענים שהם עד היום ככה גם לאחר מערכת יחסים ארוכה, האם זה דבר שניתן לשפר עם הזמן או שזה תמידי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתי
ד''ר יעקב מאיר וייל26/02/2009זה רק מוכיח שהם בריאים כמוך.
את עניין תיזמון השפיכה יש ללמוד מניסיון. שים לב שבמספר השני אתה לא שופך כל כך מהר. תתחיל להתאמן שם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמע אחי יש לי פיתרון מצוין בשבילך!
מאוריסיו10/03/2009לרוב הגברים יש התרגשות מינית שגורמת לשפיכה מהירה לעיתים.. זה בסדר זה קורה.. אחרי שתתרגל אל החברה זה ישתפר... אבללל.. בינתיים זה לא אומר שאת צריך לפשל ולהרגיש רע.. יש המון תכשירים מצויינים לזה יש משחה "מאלחשת" תכשירי השהייה.. אתה מורח רבע שעה לפני על האיבר במקומות הרגישים וזה עובד כמו שעון.. יש גם קונדומים של דורקס שבאים עם החומר כבר בפנים.. תשאל רוקח בניו פארם הוא יתן לך.. שיהיה בהצלחה אחי ואל תתבייש להתשמש בכל תכשיר או צעצוע שיגביר את ההנאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)