זהות מינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זהות מינית
    אפי
    27/02/2009

שלום שמי אפי (שם בדוי) כמעט בן 18. אני לא יודע מה הזהות המינית שלי. תמיד התאהבתי בבנות ולפני כמה זמן נמשכתי רגשית לכמה בנים (לזמן קצר מאוד) שעה בערך אני לא יודע גם אם זאת הייתה משיכה. בקיצור נכנסתי לאתרי פורנו של הומואים כדי לבדוק אם אני הומו, התחיל לעמוד לי (זיקפה מאלה) ואז ירד תוך כמה שניות. הוא לא ירד עד הסוף אלא 20 אחוז קשה כזה אבל לא זיקפה מלאה. אחרי זה ראיתי סרטים של בנות ובנים ועמד לי. מה זה אומר? אני הומו סטרייט או דו מיני? מאז שנמשכתי לאליהם אני מרגיש כאילו אני הומו ותמיד אני אומר לעצמי שאני הומו ואני לא רוצה להיות הומו וזה הדבר שאני הכי מפחד ממנו. זה שאני אומר לעצמי שאני הומו זה יכול להפוך אותי להומו? איך אני יכול לדעת אם אני הומו או לא? תוך כמה זמן זה אמור לעבור אם אני לא הומו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זהות מינית

הוספת תגובה

• אפי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    01/03/2009

זה נורא פשוט. "נמשכת" זה בינך ובינך ומקסימום מסך של סרט.
    אתה צעיר ופתוח לכל התגרות. הזין שלך מורה זקפה זה טוב ובריא. זה לא אומר על זהותך המינית.
    תעשה קשר רגשי/ארוטי עם אישה או עם גבר ואז תדע משהו על עצמך.
    אל תבזבז את זמנך בלפחד. נסה והיה קשוב.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

אפי
    08/03/2009

יש לי כמה שאלות 1.אצל הומואים רמת הטסטוסטרון בדם גבוה או נמוכה? 2.אני בגיל ההתבגרות וכל זה אז רמת הטסטסטרון שלי אמורה להיות גבוה (ניראה לי) עכשיו אם אני יעשה בדיקת דם ויבדוק אם רמת הטסטוסטרון גבוה או נמוכה.. נגיד שהיא תהיה גובה איך אני אמור לדעת שהסיבה לזה היא שאני הומו או סיבה אחרת? 3.אם אני לא הומו.. תוך כמה זמן המשיכה לבנים צריכה לעבור? 4.יש סיכוי שב20 שנים ההבאות יהיה טיפול להומואים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    08/03/2009

השאלות שלך לגופן ראין קשר בין רמת טסטוסטרון בדם ובין היות הומו. גם לסטריטים יש רמות טסטוסטרון טובות.
    כמו שכבר ענעתי לך המשיכה לבנים אולי תעבור ואולי לא. מקסימום תבחר להיות בי.
    מה יהיה בעוד 20 שנים? אולי שלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

אפי
    09/03/2009

אם זה יעבור תוך כמה זמן זה אמור לעבור בערך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזרום עם הרגשות שלך אל תעצור את עצמ

אלון
    12/03/2009

עצמך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו