מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מסתכלת על חזה של אישהסיגל01/03/2009
שלום. אני מעל גיל 40. היו לי קשרים משמעותיים עם גברים . בשנים האחרונות לא היו לי חברים גברים לתקופה ארוכה. לפני מספר שנים התחילה תופעה משונה. אני מסתכלת אם לאישה יש מחשוף. מין רגש מציצנות. מסתכלת לראות אם רואים לה את החזה ומסתכלת על החזה אם זה חשוף. לא מתגרה אבל צריכה להסתכל. האם זה נורמלי? האם סוטה? לסבי? אין לי נטיות לסביות. רק פחדים שמא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגל
ד''ר יעקב מאיר וייל01/03/2009את חשה צורך להסתכל כי הנשים מראות במחשוף. את סקרנית לראות אך לא סיפרת מה את באמת רואה כשזה חשוף. את לא חשה מגורה רק חוששת שמא תתגרי.
איך את מראה את החזה שלך? שמת לב שמסתכלות עליו לפעמים?
מה המשמעות של חזה בגיל 40?
השאלה פתוחה גם למציצנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזה של נשים
סיגל13/03/2009לשאלתך: אני רואה חזה. אם שופע ואם חריץ. רק רואה. אם מתבוננים בחזה שלי- אני שמה לב. בד"כ אני מסתירה. לא הולכת עם מחשוף. האם תשומת הלב לנושא אומרת שאני צריכה להיות יותר מינית כלפי גברים? אולי רגש של אמהות?כי אני חוששת שבגילי כבר לא אוכל להיות אמא האם שללנו לסביות? אנא ענה לי. חשוב לי להירגע. האם זו מציצנות או סתם הפרעה בגלל חוסר מימוש נשיות ואמהות? סיגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגל
ד''ר יעקב מאיר וייל13/03/2009מה המשמעות האישית של לבחון חזה של אחרות איני יכול לדעת בהתכתבות מעין זו.
אין ספק שאת שמה לב ובוחנת. אך האם את מחפשת התעוררות של פטמות זקורות ומתעוררת מינית מהאפשרות לגעת ולראות או אולי את בוחנת רבדים אחרים ביחסיך מול נשים.
ידיעתך כי וויתרת על היכולת להרות וללדת כפי שאת מתארת היא המרכז. לי לא נשמע שההסתכלות שלך בעלת גוון מיני והתעוררות. זיכרי כמו שאת מרגישה שבוחנים לך את הציצי גם נשים אחרות חשות בכך כשבוחנים להן. כדאי להנות מלראות ולהראות ובו בזמן לא להיות עסוקה בזהות המינית שלך.
החיים ניתנו כדי שתתענגי בדרך.
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)