אוננות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוננות
    בדוי
    16/03/2009

שלום, כל פעם שאני מאונן יש לי זיקפה מלאה, יצא לי להיות מספר פעמים אצל זונה (כל מספר נמשך כ20דקות בערך) עכשיו ככה כשאני מאונן עומד לי חזק חזק וכשהייתי עם הזונה לא עמד לי עד הסוף מה יכול להיות הבעיה?(אולי לחץ ,חוסר תשוקה כי אני לא מכיר אותה ) תודה לך! מקווה לתשובה בהקדם האפשרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוננות

הוספת תגובה

• בדוי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    16/03/2009

נדמה לי שאתה יודע את התשובה לשאלתך. זה מורכב מזה שיש שם מישהי /זונה/ שאליה אתה מביא את הזין הזה. ובכך משפיע על הגירןי הזיקפה והמעשה המיני. פתאום ישלך שןותפה לזיין הזה.
    כשאתה לבד עם עצמך אתה ממוקד לגמרי בעונג ובפנטזיה ואז האבר מתפקד מושלם.
    האפשרות שאתה שואל עליה על תשוקה מענינת לכשעצמה. החשק אצל זונה הוא על הבשר לא על הקשר ביניכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז למה

בדוי
    17/03/2009

אז מה למה לא עומד לי חזק(אמרתה שעניתי לעצמי)אז צדקתי זה בגלל לחץ ? ויש לי עוד שאלה מאוד חשובה אני מאונן הרבה ממש הרבה כל יום כמה פעמים בזמן האחרון זה יכול לגרום לאיזה נזק? תודה ויום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדוי

נופר
    18/03/2009

האוננות המרובה שלך אינה מוסיפה לבריאות האבר ולתקינותו התפקודית כשתפגוש זונה נוספת. העיסוק הכפייתי באוננות הוא מין התמכרות שאין בה תועלת. לגבי אז למה עם היד כן כן ועם אישה לא כל כך ? יחסית. העוצמה של האחזקה ביד מתאימה לזין שלך לעומת זאת המפגש עם אישה אינו מעורר מסיבות שהזכרנו. כל השאר שניתן לאמר אינו לפורום זה.פשוטה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנופר

בדוי
    18/03/2009

חח אם היה לי בחורות נראה לך שהייתי עושה ביד? זה לא שאני מעדיף את היד על בחורה פשוט רק פעם ב....... יוצא לי עם בחורה (קרה רק פעמיים:X) ועוד כמה פעמים עם זונה וזהו אם הייתה לי ברירה אחרת תאמיני לי שלא הייתי מתעסק עם היד , בכל מיקרה אשמח לשמוע חוות דעת של אחת המומחים פה בקשר לזה שזה לא פוגע או עושה נזק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו