מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוננותבדוי16/03/2009
שלום, כל פעם שאני מאונן יש לי זיקפה מלאה, יצא לי להיות מספר פעמים אצל זונה (כל מספר נמשך כ20דקות בערך) עכשיו ככה כשאני מאונן עומד לי חזק חזק וכשהייתי עם הזונה לא עמד לי עד הסוף מה יכול להיות הבעיה?(אולי לחץ ,חוסר תשוקה כי אני לא מכיר אותה ) תודה לך! מקווה לתשובה בהקדם האפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדוי
ד''ר יעקב מאיר וייל16/03/2009נדמה לי שאתה יודע את התשובה לשאלתך. זה מורכב מזה שיש שם מישהי /זונה/ שאליה אתה מביא את הזין הזה. ובכך משפיע על הגירןי הזיקפה והמעשה המיני. פתאום ישלך שןותפה לזיין הזה.
כשאתה לבד עם עצמך אתה ממוקד לגמרי בעונג ובפנטזיה ואז האבר מתפקד מושלם.
האפשרות שאתה שואל עליה על תשוקה מענינת לכשעצמה. החשק אצל זונה הוא על הבשר לא על הקשר ביניכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה
בדוי17/03/2009אז מה למה לא עומד לי חזק(אמרתה שעניתי לעצמי)אז צדקתי זה בגלל לחץ ? ויש לי עוד שאלה מאוד חשובה אני מאונן הרבה ממש הרבה כל יום כמה פעמים בזמן האחרון זה יכול לגרום לאיזה נזק? תודה ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדוי
נופר18/03/2009האוננות המרובה שלך אינה מוסיפה לבריאות האבר ולתקינותו התפקודית כשתפגוש זונה נוספת. העיסוק הכפייתי באוננות הוא מין התמכרות שאין בה תועלת. לגבי אז למה עם היד כן כן ועם אישה לא כל כך ? יחסית. העוצמה של האחזקה ביד מתאימה לזין שלך לעומת זאת המפגש עם אישה אינו מעורר מסיבות שהזכרנו. כל השאר שניתן לאמר אינו לפורום זה.פשוטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנופר
בדוי18/03/2009חח אם היה לי בחורות נראה לך שהייתי עושה ביד? זה לא שאני מעדיף את היד על בחורה פשוט רק פעם ב....... יוצא לי עם בחורה (קרה רק פעמיים:X) ועוד כמה פעמים עם זונה וזהו אם הייתה לי ברירה אחרת תאמיני לי שלא הייתי מתעסק עם היד , בכל מיקרה אשמח לשמוע חוות דעת של אחת המומחים פה בקשר לזה שזה לא פוגע או עושה נזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)