התקלפות עור באיבר המין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקלפות עור באיבר המין
    מוטי
    18/03/2009

שלום, כבר כמה שבועות מתקלף לי העור באיבר המין והוא אדום וכואב כשאני מנסה לאונן.בנוסף מגרד לי נורא גם לאחרונה באיבר המין, באשכים ובשיער הערווה. אני מאונן מקסימום פעם ביום ולרוב פעם בכמה ימים. עד החודש האחרון לא קרה לי דבר כזה והיו תקופות שאוננתי המון ולא קרה לי דבר כזה. רציתי לדעת איך לפתור את הבעיה, ניסיתי להחליף סבון וזזה לא עזר וניסיתי למרוח קרם גוף וגם זה לא עוזר הרבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקלפות עור באיבר המין

הוספת תגובה

• מוטי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    18/03/2009

מה דעתך להראות את האבר המתקלף לרופא עור? עצה על משחה וטיפול יעילים יותר לאחר בדיקה ולא רק תיאור ספרותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מגרד ושורף באיבר המין

חסוי
    10/04/2009

שלום,
    לפני חודש וחצי התחיל לכאוב לי באיבר המין,עכשיו זה כבר רק מגרד ושורף (הוא גם נהיה אדום)אבל כבר עבר המון זמן וזה לא עובר..אני מאוד מוטרדת ורציתי לדעת מה אני אמורה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו