מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקלפות עור באיבר המיןמוטי18/03/2009
שלום, כבר כמה שבועות מתקלף לי העור באיבר המין והוא אדום וכואב כשאני מנסה לאונן.בנוסף מגרד לי נורא גם לאחרונה באיבר המין, באשכים ובשיער הערווה. אני מאונן מקסימום פעם ביום ולרוב פעם בכמה ימים. עד החודש האחרון לא קרה לי דבר כזה והיו תקופות שאוננתי המון ולא קרה לי דבר כזה. רציתי לדעת איך לפתור את הבעיה, ניסיתי להחליף סבון וזזה לא עזר וניסיתי למרוח קרם גוף וגם זה לא עוזר הרבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוטי
ד''ר יעקב מאיר וייל18/03/2009מה דעתך להראות את האבר המתקלף לרופא עור? עצה על משחה וטיפול יעילים יותר לאחר בדיקה ולא רק תיאור ספרותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגרד ושורף באיבר המין
חסוי10/04/2009שלום,
לפני חודש וחצי התחיל לכאוב לי באיבר המין,עכשיו זה כבר רק מגרד ושורף (הוא גם נהיה אדום)אבל כבר עבר המון זמן וזה לא עובר..אני מאוד מוטרדת ורציתי לדעת מה אני אמורה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם טובים במיטה?
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)