מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גומר מהררון23/03/2009
אהלן חבר'ה, אני בן 18, אני בקשר כבר הרבה זמן עם מישהו ואנחנו שוכבים. פעם ראשונה שגמרתי זה היה מהיר מאוד (מהחברה) כשהיא עשתה לי ביד. אח''כ זה השתפר, לאחר מכן שהמשכנו לירידות גמרתי מהר פעם ראשונה מירידה. אח''כ זה השתפר. התחלנו לשכב, כבר יותר מחצי שנה, יש תקופות שאנחנו שוכבים יותר ויש תקופות שאני שוכבים פחות. אני חושב שאני סובל מגמירה מהירה ברגע שאני חודר, לפעמים אני מצליח להחזיק מלא זמן וולהתאמץ לגמור, אבל לעיתים רחוקות, בד''כ שאני נורא חרמן ויש משחק מקדים (או משחק מקדים קצר) והאיבר מין שלה נורא רטוב אני ממש "מפמפם" לאט כי אני מרגיש שאני עומד לגמור, ובדיוק שהיא מתחילה להנות אני גומר. אני מרגיש אכזבה, כי אני נורא נהנה ורוצה להמשיך עוד כמה דקות, ולא דקה או 2 לאחר החדירה. כשיש משחק מקדים ממש קצר אני גומר אחרי 3-4 דקות אני חושב. רוב הסקס זה שאני עוצר אותה מלזוז שלא יהיה לי נעים ואז ממשיך כמה שניות וכן הלאה... אני לא מצליח לשלוט על זה... עזרה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסי
ד''ר יעקב מאיר וייל23/03/2009אתה כזה צעיר ונהנה בכיף.
נסה לחשוב יחד איתה על המנטרה-ראשון בשבילי שני בשבילה.
תהנה ממה שיש לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רון23/03/2009אני יודע שאני צעיר, אבל אני לא נהנה, לא קיבלתי שום עצה ממך \= יש בעית כאלה גם לגילאים שלי ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלעד
ד''ר יעקב מאיר וייל24/03/2009זה הגיל ל"בעיות" האלה. שים לב שבמשגל השני יש לך השהיה מוצלחת יותר. תתאמן בשני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)