אין אונות-פגיעה בשמיעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין אונות-פגיעה בשמיעה
    שלומי
    23/03/2009

שלום ד"ר האם יתכן כי לאחר שימוש באחת מתרופות האין אונות אני ארגיש ירידה באכות השמיעה באחת האוזניים. (צעיר כבן 36) אני יודע שזו תופעה שולית ביותר שהתרחשה אצל 29 מקרים בלבד אבל אני חש ירידה קלה בשמיעה באחת האוזניים (כאילו אני באקוריום) למרות שאני מפמפם, זה לא חוזר לקדמותו האם יש סיבה לדאגה? המצב הפיך או יתכן כי עשיתי לעצמי נזק ? מודאג.... (נ.ב יש לי טינטון מזה מספר שנים בשתי האוזניים שאני חי איתו בשלום....פחות או יותר)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין אונות-פגיעה בשמיעה

הוספת תגובה

• שלומי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    24/03/2009

אין ספק שאחרי שנות טינטון אתה כל הזמן מקשיב לשמיעתך. אם זה מלווה גם בחרדתיות סביר שתגלה כי נפגעה שמיעתך בעקבות תרופות המוזכרות כגורמות לכך.
    שווה לקרוא על 29 מקרים ולגלות שאין תיעוד על ירידה בשמיעה אלא תיעוד על תלונה.
    אם אתה אכן מטנטן בטח בדקו לך שמיעה קודם. תעשה עוד בדיקת שמיעה ואז אולי תזכה להיות הראשון שמדד ולא רק התלונן.
    אני מצפה שתגלה כי לא תימדד ירידה בשמיעתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה-תוצאות

שלומי
    25/03/2009

שלום ד"ר
    תודה על תשובתך
    בבדיקת שמיעה שעשיתי אכן לא נימצאה ירידה בשמיעה
    אבל למרות התוצאות אני כן חש סוג של אטימות בשמיעה
    האם בטוח להשתמש בתרופות הנל,האם ידוע על עוד מקרים מסוג זה?
    תודה מראש על תשובתך

(אני מציין כי איני סובל מכל בעיה רפואית נוספת, בריא בדכ ועוסק בספורט)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלומי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    26/03/2009

הירידה אצלך סוביקטיבית., זה לא מוריד את הקשבתך לפגיעה שלך. לזה קוראים חרדה "משקיפנית".
    אם זה לא מפריע לך להנות מספורט בין הסדינים אז תמשיך כמו עד עכשיו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו