מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר זיקפה ושפיכה מוקדמתמיקי24/03/2009
שלום,
אני בן 32, כמעט תמיד סבלתי משפיכה מוקדמת אך תמיד היה לי כוח לפעם נוספת וזה חיפה על העיניין, בשנתיים האחרונות הכוח המיני שלי ירד והשפיכה המוקדמת נשארת. ניסתי לפתור את הבעיה באמצעות חצאי כדורים של ויאגרה (לא מבית מרקחת) זה עזר, אפילו יותר מעזר, אך תופעות הלוואי לא היו שוות את זה (דופק מואץ, כאבי ראש למחרת). הפסקתי עם השימוש והתפקוד המיני שלי נהייה יותר גרוע ממה שהיה בעבר, עכשיו איני מצליח להגיע לזקפה מלאה וגם אם כן הגמירה היא מהירה מאוד.
האם יש פיתרון למצב שלי, האם תרופות טבעיות יכולות לעזור במצב הזה או שצריך טיפול יותר עמוק.
אין לי חברה קבועה ויחסי המין שאני מקיים הם מזדמנים (סטוצים או רומנים קצרים)
הדבר מאוד אבל מאוד מפריע לי
לתשובתך אודה
מיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקי
ד''ר יעקב מאיר וייל24/03/2009אתה מסתבך יותר מדי בגלל הזין. מה עם קשר אמיתי שנשאר ליותר משפיכה מהירה אחת. מין קשר שבו לומדים להיות מאהב וחבר וגם נאהב. הפתרונות שמצאת הפרו את היחסים שלך עם הזין שלך ובהמשך גם הדגישו שזין זה רק זין. כמו תמיד אפשר גם לפנות לטיפול.
תעשה קשר אינטימי ותפסיק לבחון את הזין , לא נמאס לך מהבדידות?
הוא לא משתפר עם השנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר יעקב
מיקי24/03/2009גם אני חשבתי ככה בהתחלה אבל גם שהיו לי קשרים רצינים עם רגשות הבעיה נמשכה. אני מעוניין לפתור את הבעיה לפני שאני אכנס לקשר רציני הבא. הבעיה שלי והחוסר ביטחון שאני חש כרגע מונע ממני להכנס לקשר רציני ולכן אני "בורח" אחרי סקס גרוע. איזה טיפול יש וכיצד ניתן לבצעו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקי
ד''ר יעקב מאיר וייל26/03/2009אז בוא לטיפול. אין קסמים דיגיטליים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)