חוסר זיקפה ושפיכה מוקדמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר זיקפה ושפיכה מוקדמת
    מיקי
    24/03/2009

שלום,
    אני בן 32, כמעט תמיד סבלתי משפיכה מוקדמת אך תמיד היה לי כוח לפעם נוספת וזה חיפה על העיניין, בשנתיים האחרונות הכוח המיני שלי ירד והשפיכה המוקדמת נשארת. ניסתי לפתור את הבעיה באמצעות חצאי כדורים של ויאגרה (לא מבית מרקחת) זה עזר, אפילו יותר מעזר, אך תופעות הלוואי לא היו שוות את זה (דופק מואץ, כאבי ראש למחרת). הפסקתי עם השימוש והתפקוד המיני שלי נהייה יותר גרוע ממה שהיה בעבר, עכשיו איני מצליח להגיע לזקפה מלאה וגם אם כן הגמירה היא מהירה מאוד.
    האם יש פיתרון למצב שלי, האם תרופות טבעיות יכולות לעזור במצב הזה או שצריך טיפול יותר עמוק.
    אין לי חברה קבועה ויחסי המין שאני מקיים הם מזדמנים (סטוצים או רומנים קצרים)
    הדבר מאוד אבל מאוד מפריע לי
    לתשובתך אודה
    מיקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר זיקפה ושפיכה מוקדמת

הוספת תגובה

• מיקי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    24/03/2009

אתה מסתבך יותר מדי בגלל הזין. מה עם קשר אמיתי שנשאר ליותר משפיכה מהירה אחת. מין קשר שבו לומדים להיות מאהב וחבר וגם נאהב. הפתרונות שמצאת הפרו את היחסים שלך עם הזין שלך ובהמשך גם הדגישו שזין זה רק זין. כמו תמיד אפשר גם לפנות לטיפול.
    תעשה קשר אינטימי ותפסיק לבחון את הזין , לא נמאס לך מהבדידות?
    הוא לא משתפר עם השנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדר יעקב

מיקי
    24/03/2009

גם אני חשבתי ככה בהתחלה אבל גם שהיו לי קשרים רצינים עם רגשות הבעיה נמשכה. אני מעוניין לפתור את הבעיה לפני שאני אכנס לקשר רציני הבא. הבעיה שלי והחוסר ביטחון שאני חש כרגע מונע ממני להכנס לקשר רציני ולכן אני "בורח" אחרי סקס גרוע. איזה טיפול יש וכיצד ניתן לבצעו ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיקי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    26/03/2009

אז בוא לטיפול. אין קסמים דיגיטליים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו