גילוי מיניות מאוחרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גילוי מיניות מאוחרת
    מבינה באיחור
    29/03/2009

שלום,אני בחורה בת 22,ונמצאת במערכת היחסים הראשונה שלי עם אישה כבר חצי שנה.כל חיי היו לי חברים(גברים)ונמשכתי לגברים באופן מיידי,ואף התעסקתי וחשבתי על גברים באופן כמעט אובססיבי.היו לי 2 מערכות יחסים קודמות רציניות ושכבתי עם 3 גברים בחיי.בבחור שהייתי איתו לפני מערכת היחסים שלי עם הבחורה הנוכחית,בגדתי עם הבחורה.לא היו לנו חיי מין טובים ואפילו נגעלתי לשכב איתו ולא נמשכתי אליו בכלל.לבחור ממערכת היחסים שלפניו נמשכתי מאוד.מערכת היחסים שאני נמצאת בה כרגע היא מערכת יחסים שגורמת לי אושר רב וטוב לנו מאוד ביחד(גם במיטה,אני מאוד נהנית ונמשכת אליה)ואני מרגישה שאני מאוהבת בה מעל לראש ובוטחת בה ויכולה לדבר איתה על הכל.אף פעם לא באמת ייחסתי חשיבות לנשים בצורה הזאת,אך זכור לי תמיד שהרגשתי כאילו אני עושה משהו רע כשחברותיי מהלימודים היו מתלבשות לידי באופן חופשי עד כדי כך שהייתי מסתובבת ובוהה בקיר בשביל שלא יחשבו שאני בוהה בגופן בדרך שונה,ועד היום אני עושה זאת אך מרגישה יותר בנוח אחרי שנכנסתי למערכת היחסים עם הבחורה.אני לא נמשכת לכל הנשים אך בעצם גם לא לכל הגברים.האם יכול להיות שהרגש לנשים היה מודחק בי?האם יכול להיות שבגיל 22 אני רק מגלה את חיבתי לנשים?אם אצא מנקודת הנחה שאני ביסקסואלית,כי אני נמשכת גם לגברים,היכול להיות שזה תמיד היה שם אצלי ולא שמתי לב?
    אם אני נמשכת לנשים מסויימות,רוב הזמן אני אמצא את עצמי נמשכת לנשים שנמצאות בגבול בין נשיות לגבריות.האם זה אומר משהו שבנות גבריות מושכות אותי?האם זה אומר משהו שאני נמשכת לבנות שאני יודעת שהן לסביות ולסטרייטיות אני נמשכת פחות?
    אני רוצה לציין שעם הבחורה שאני נמצאת עכשיו אני רואה עתיד שכולל נישואין וילדים וחיים משותפים ומאושרים.אף פעם לא זכור לי שהתלבטתי עם עצמי אם אני נמשכת לנשים או לא,אך כשאימי הייתה זורקת הערה "הומופובית" נניח על מישהו מהטלויזיה,תמיד הייתי מתעצבנת ומגינה על האישיות וישר שואלת אותה איך היא הייתה מתנהגת אלי אם הייתי אומרת לה שאני לסבית.
    הדחקתי המון זכרונות טובים ורעים בחיי בעיקר עקב ילדותי הלא כל כך קלה,וארצה לדעת האם יכול להיות שאת עניין המיניות הדחקתי גם.זה מאוד מתסכל לעבור בגילי את מה שבת זוגתי עברה בגיל 16 מבחינת התמודדות עם זהותה המינית.
    אשמח אם תוכל לעזור לי,אני נמצאת בצומת דרכים שבה אני מרגישה שעלי להחליט באיזה צד אני נמצאת.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גילוי מיניות מאוחרת

הוספת תגובה

• מבינה באיחור

ד''ר יעקב מאיר וייל
    29/03/2009

את כדבריך נמצאת בצומת. חשה נאהבת ובוטחת וגם נחשקת ורצויה. למה את שואלת באיזה צד את נמצאת? את כבר שם עד /שאולי תחליטי שוב לשנות צד. העניין לא כ"כ דרמטי. סה"כ טוב לך וזהו. מה יהיה הלאה תלוי בהלאה לא בהחלטתך היום. עיקרון טוב לזכור תהיי איפה שאת נמצאת בלב שלם כל עוד את שם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו