מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביצה טיפה מרוסקתמפוחד06/04/2009
אני בן 16 ולפני שבוע בערך טיפסתי על גדר ונפלתי חזק על הביצים מכה ממש ממש חזקה ועכשיו מאז אני מרגיש ביצה אחת רגילה ואחת יותר קטנה ומסביבה גושים כמו מין חתיכות... אני מאוד מאוד מפחד וגם ללכת בלדיקות ..יש סיכוי שאני עקר??..
ה' אני אוהב אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפוחד
ד''ר יעקב מאיר וייל06/04/2009זה טוב להיות מפוחד. סביר שאם תתאפק זה ירפא כמו כל חבלה. תחכה לאחרי החג ואז תשאל עוד פעם.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה כבר הרבה זמן
מפוחד07/04/2009ומה יש לחכות ולא הבנתי את התשוןבה שלך אז תפרט אם שי סיכוי או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפוחד
ד''ר יעקב מאיר וייל07/04/2009לפחד וחרדה כל רגע זה יותר מדי זמן. לעומת זאת לחבלה בלוח זמנים שתארת לוקח זמן להיספג ולהחלים. אם אין לך סבלנות לחכות לך לחדר המיון הקרוב. אולי אז תוכל להרגע.
יש כאלה שנרגעים ויש כאלה שצריכים להמשיך לחרוד. מותר לך לבחור.
חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אתה גמור או מה?@
מפוחד10/04/2009אתה מדבר איתי ברמזים ובשפה מוזרה אולי תפרט לי ותתיתן לי מסקנות בלי יותר מידי זיוני שכל?
אני אומר לך קודם כל שאני בן 16 ואתה מדבר איתי בשפה כזאת ואתה רואה שאני מפוחד אז מה אתה מסתלבט לא הבנתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפוחד
ד''ר יעקב מאיר וייל11/04/2009אל תכעס עלי. אם אתה כ"כ חרד פנה לרופא ותיבדק. הכעס לו ישנה את מה שקורה לך בשק האשכים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתה לא יכול פשוט לענות?
מפוחד16/04/2009יש לזה קשר שאני יכול להיות עקר או לא.? אתה אמור לדעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפוחד
ד''ר יעקב מאיר וייל16/04/2009הכי פשוט לראות רופא ולבצע ספירת זרע אז תדע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)