בילבול וחשד להתנהגות מינית אובססיב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בילבול וחשד להתנהגות מינית אובססיב
    גיא
    11/04/2009

שלום רב וחג שמח .סליחה על אורך המכתב אבל אני נסער

להלן שאלתי: אני בן 35 מאז גיל 12.5 אני מאונן על נשים וגברים . האוננות על גברים היתה בתדירות נמוכה אולם מאוד מרגשת. עד גיל 25 חויתי מיניות מפותחת עם נשים כולל אורגיות וסטוצים רבים. מאוד נהניתי ומין עם אישה היה עבורי חוויה מרגשת מאוד. כמו כן, נטיתי להתאהב בנשים במהירות ובעוצמתיות. כל זאת יחד עם פנזטזיה על גבר בערך אחת לשבוע - שלא היתה מלווה בשום רצון להפוך אותה למציאות.לסיכום חלק זה של המכתב רק אציין כי בקיום יחסי מין עם אישה יש לי בעיה של שפיכה מאוחרת ( אלא אם מדובר במפגש מיני ראשון ובריגוש גדול)

הביעה התחילה עם תחילת לימודי באונ' . חויתי אז לחץ נפשי אדיר ותחושת חוסר אונים מול קשיי הלימודים ( הייתי אז מאוד פרפקציוניסט) התפתחה אצלי אובססיה לפנטזיה על גברים שהתבטאה בדימיונות שלי כפסיבי. לעיתים בצורה מאוד נשית וזנותית. האובססיה התבטאה באוננות כפייתית מס' פעמים ביום ללא יכולת לשלוט על כך , כאבים עזים באזור איבר המין ובתחושת חולשה והתרגשות אדירה ( ולא בהכרח נעימה) שאוחזת בי בעת תחילת המחשבות.לאלר ממכן זה הפך בצורך אובסס' להיפגש עם גבר ולממש את הפנטזיה כנשי. אני חייב לציין כי אני גבר גברי , נראה כסטרייט ואוהב מאוד את הגבריות שלי ( נהיגת שטח, ספורט אקסטרים, מת על נשים מכל סוג וגודל) פניתי לסיוע פסיכיאטרי וקיבלתי כדורים שלא סייעו לי והמלצה שלא לקחת ריטלין ( אני היפראקטיבי) . לאחר מכן פניתי לסקס' מאוד ידוע שלא ידע איך לעזור לי ולאחר מס' פגישות אמר לי שאין לו איך לסייע לי וכדאי שאתנסה כדי לדעת האם אני באמת דו מיני או הומו או סטרייט.

נשברתי וניסיתי. מאוד נהניתי עד שהחלטתי שזה היה מספיק ואני מעדיף להיות עם נשים. נכנסתי לקשר רומנטי ארוך מאוד שנמשך כשנתיים ולאחריו מייד עוד קשר שנמשך כשנה ( עם המון מיניות כולל אורגיות שבהן מעולם לא עניין אותי שום גבר) . האובבס' נעלמה וההומיות שלי התבטאה ב אוננות מידי פעם

לכשהסתיים הקשר השני נכנסתי לקשר נוסף שנמשך כבר 7 שנים עם נסיון להביא ילד לעולם. בתקופה זאת הרשיתי לעצמי, לאחר שקיבלתי ביטחון במיניות שלי, להיפגש פעמיים עם גברים אחרים. היה מאוד כיף ואפילו הרשיתי לעצמי להיות זנותי ונשי. הפעם האחרונה היתה לפני כחצי שנה.

המין עם בת הזוג שלי נהדר אולם אני מתקשה בגמירה ( עם גברים הרבה יותר קל לי) .

עד כה הסיפור שלי רגיל ( למעט אולי האובסס' לאונן ולהיות נשי) . לפני כחודש החלה אצלי שוב עליה בתדירות האוננות על גברים . בחודש האחרון חלה החמרה ובשבוע האחרון קשה לי לאונן על אישה , או לקיים יחסים עם זוגתי ללא פנטזיה שמישהוא חודר אלי אחרת אני מאבד את הזיקפה. זה מלווה שוב בכל אותם סיפטומים מההתקפה הקודמת לפני כ 10 שנים.

אני חייב לציין עוד פרמטר : אני נמצא בתקופת לחץ מאוד גדולה בעבודה. אני מרגיש זאת גם בגוף. אני חושש מאוד לעתידי הכלכלי כעצמאי.

מה קורה לי ??? אנא עזור לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תוספת לצורך הבהרה

גיא
    11/04/2009

רק כדי להבהיר את הפער בין האובסס' שלי לגברים לבין משיכתי לנשים אספר כי . בליל הסדר האחרון הייתי צריך להחזיק עצמי מלהתחיל עם אחת האורחות שפשוט היממה אותי ביופיה. כשניהלתי איתה שיחה הרגשתי כלפיה משיכה מינית אדירה ותחושת התאהבות קלה ובמשך יומיים לא הפסקתי לחשוב עליה בהתרגשות

זה קורה לי מידי פעם עם נשים ולפני כשנתיים אף עזבתי את הביית כתוצאה מהתאהבות באישה אחרת. קשר שנמשך כחודש ובסיומו שבתי הביתה לזוגתי הנוכחית ( שכמובן לא יודעת שבזמן הפרידה הייתי עם אחרת)

איך לעזזל מסדירים את הפער הזה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיא

ד''ר יעקב מאיר וייל
    11/04/2009

זה בהחלט מצדיק להידבר. לא כי הדיבור משנה את התוצאה אבל לפחות תהיה לך שלוות נפש כשזה קורה, תסבול פחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיא

ד''ר יעקב מאיר וייל
    11/04/2009

האמת שבאמת כתבת עם כל הלב והתבטאת בבהירות גבוהה. החלק של הגמירה המעוכבת אינו במרכז ההידברות. זה משהו שאתה מכיר וידע לשרוד איתו.
    יש תקופה של לחץ. אולי בזמן כזה להתמסר לסמכות חודרנית של גבר טוב לך?. זכור כבר עברת את זה פעם ,סביר שתצא מנצח/שורד גם הפעם.
    אם אתה רוצה לדבר על זה יותר קבע איתי תור ונידבר.
    חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו