מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא גומר בכלל!!!v16/04/2009
התחלתי לצאת עם בחור ולהפתעתי גיליתי תופעה שמעולם לא נתקלתי בה: חלומה הרטוב של כל אישה - גבר שמסוגל לקיים יחסי מין ולא זקוק לשפיכה! לא מוקדמת, לא מאוחרת ולא בכלל!!!!
בד"כ אני הייתי זו הנמנית על 1/3 מהנשים שלא גומרות, והייתי "הפרוייקט האישי" של בן הזוג למיטה ("אני הראשון שיגרום לך לגמור...!"), אבל מסתבר שיש גרוע מזה: הבחור לא מסוגל לגמור עם קונדום, וזה לא שהקונדום גורם לו לחוסר חשק מיני, כי העץ נשאר איתן וקשוח! הוא גם לא מוכן לגמור בחוץ, כי לטענתו "זה גרוע מלא לגמור בכלל!". הוא טוען שעצם האקט המיני, המשחק המקדים, העינוג וכל המתלווה לזה מספיקים ומספקים אותו. זה לא שהוא לא מעוניין לגמור בכלל, וזה לא שהוא לא מתוסכל, אבל הוא בהחלט לא אומר /מראה/מדבר על זה! אני זו שמרגישה מתוסכלת. אגב, שכחתי לציין שאני לא נוטלת גלולות ולא מוכנה ליטול, כך שיוסטון, איי הב אה פרבלם!
אגב, הוא טוען שאין דבר כזה "כאב ביצים"! הוא לא סובל סבל פיסי, אלא תחושת "באסה" קטנה של רגע לפני גמירה שנקטע, אבל הוא יכול לחיות עם זה בשלום...
מה עושים עם ה"פרוייקט" החדש שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת
ד''ר יעקב מאיר וייל16/04/2009עכשיו יש לך חידוש שניים שאים גומרים. זה מביא לדיון שאלה מענינת אז למה לכל הרוחות אתם עושים את זה ביחד. להערכתי בטח שווה דיון זוגי ואולי אפילו שיתוף הדדי. בשבילך זה נשמע חדש שלא גומרים ממך . לא סיפרת אם תוספת הזמן הבלתי מוגבל השפיעה על מיניותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה?!
v17/04/2009למה לכל הרוחות אנחנו עושים את זה יחד?! ד"ר, שמעת על חיבה וקשר חם, ויחסי כבוד ונתינה בין בני זוג? קשר כזה שמוביל בסופו של דבר גם ליחסי מין לוהטים ומרגשים? אז מסתבר שזה קיים!!!!
ולשאלתך (היותר רצינית): תוספת הזמן משמעותית מאוד ומשפרת פלאים את הביצועים והתחושות שלי! אני נהנית בטירוף!!!! מזמן לא חוויתי עונג כזה! וזו הסיבה, בין היתר, שלא טוב לי עם הידיעה שרק אני נהנית. למרות ההכחשות שלו, אני יודעת שהוא לא נהנה (כמו שהוא אמור להנות). אנחנו כרגע רק בתחילת הדרך ולכן הוא עוד חדור מוטיבציה להרשים ולענג אותי, אך אני חוששת שאם לא אמצא פתרון בהקדם, זה עלול להשפיע על היחסים, וחבל לי!
אני מקווה שיש בידך את תרופת הפלאים, כי אני כבר מתחילה לדאוג...להלן כל האופציות הנמצאות לרשותי והלא מספקות:
גלולות אני לא מוכנה - כי אני "מנקה" את הגוף, לקראת הריון עתידי.
קונדום - כאמור, לא עושה את העבודה.
גמירה בחוץ - אין מצב מבחינתו!
וכל שאר האביזרים שניתן להחדיר לגוף האישה - לא מקובלים עלי! אני עדיין רווקה צעירה ולא מוכנה להסתכן בסיכוי הקטן שבקטנים שעלול למנוע/לדחות את כניסתי להריון.
אם כן, השאלה הפשוטה שלי היא האם זו תופעה ידועה ומוכרת בעולם המקצועי? אשמח מאוד לדעת שזה קיים והבחור לא מבלף, על מנת להסתיר משהו. האם זה קשור איכשהו לעקרות (אני מקווה שאני לא שואלת שאלה שמעידה על בורות כלשהי)? ומה אוכל לעשות על מנת להנות מחיי מין בריאים ומענגים, בלי להיתקף ביסורי מצפון ולפחד "שישבר" לו יום אחד ממני...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת
ד''ר יעקב מאיר וייל18/04/2009תודה על הבהרתך המפורטת. אני שמח בשבילך שאת מסוגלת להישאר במרכז המעגל המיני ולהרשות לעצמך להתענג עליו. יש שיאמרו שיכולים להיות "כאבי ביצים" למי שאינו גומר. עושה רושם שהמאהב שלך יודע את מלאכתו ויש לו קשר טוב עם מיניותו. השליטה בשפיכה היא מתת שמעט גברים יודעים לנצלה. נשמע שהוא מפיק משליטתו זו את המיטב.
המחשבה שהמאהבת בעלת תפקיד בעידוד בן זוגה לאבד את שליטתו בשפיכה הוא רעיון "משלים" אנרגטית. אך חישבי על זאת לו בידי הקסם ותצליחי בהשגת מטרת אובדן השליטה שלו אצלך אולי תאבדי אותו.
מוצא חן בעיני כי את מתנקה לקראת ההריון העתידי. אני מקווה כי האבא המיועד שותף להתנתקות ויהיה שותף גם לבעילת המצווה שתצדיק את כל ההתנזרויות. חלק מהיופי של הקשר הזוגי הוא בשליטה המשותפת בתהליך הכניסה להריון.
אני מקווה שהבחור שלך לא מבלף. אם הייתה לו בעיית פוריות כפי שאת חוששת סביר שהיה משתף אותך, שוכב איתך עם כל הלב ואם ב"פוקס" היית נקלטת ההישג הגדול היה שלו.
חיי המין הבריאים יכולים להיות מלאי עונג לשניכם. נסי למצוא מתנה לשניכם בשם "הגבר המולטי אורגסטי" ע"י מנטק צ'יה. לגלות ביחד את העונג ששניכם יכולים ל"גמור" בלי לשפוך יאדיר את יכולתכם המינית. סביר שתוכלו ללמוד מעט אומנות טנטרה ביחד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושבת שלום!
v18/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)