מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עוד שאלהאפי17/04/2009
שלום, נמאס לי כבר לשגע אותך..קראתי באינטרנט על שפת גוף וכל זה וראיתי שאם יש לבן אדם יד כפופה אז הוא הומו. עכשיו היד שלי טיפה כפופה(לפעמים). אני לא יודע אם זה נחשב ושמתי לב לזה לפני שקראתי את זה
זה אומר שאני בטוח הומו?
יש איזה בדיקה פיזית שאפשר לעשות כדי לגלות את הנטייה המינית?
כל פעם שאני נרגע פתאום אני רואה משהו אחר ומתחיל לדאוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר lkj
אפי17/04/2009זה הקטע
.The Limp Wrist
Walking or sitting while holding a Limp Wrist is
a submission signal used exclusively by women
and gay men. In a similar way, a bird feigns a
damaged wing to distract prey away from its
nest. In other words, it's a great attention getter. It's very attractive
to men because it makes them feel as if they can dominate.
In business situations, however, a Limp Wrist seriously detracts
from a woman's credibility and others will fail to take her seriously,
although some men will probably ask her for a date.
זה לא שיש לי התנהגות של הומו פשוט היד לפעמים מתכופפת (יש לי התנהגות אדישה כזאת). יכול להיות שיש לי בעיה במפרק או באחד השרירים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפי
ד''ר יעקב מאיר וייל18/04/2009אין לי תשובה רפואית נכונה לחרדותיך. כנראה שזו אחת הדרכים בהם אתה דואג היטב לחשוב עליך. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי
אפי18/04/2009לא הבנתי אתה אומר שהכל רק חרדות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מבחן כזה שאתה הולך לברחה\ים ואתה
מישהוא18/04/2009בודק על מי אתה מסתקל הכי הרבה גברים או נשים (אתה גם יכול לדמיין שאתה שם)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)