איבוד זקפה ואי יכולת לגמור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבוד זקפה ואי יכולת לגמור
    קלרה
    19/04/2009

שלום,

אני וחברי יוצאים כ- 8 חודשים, שנינו בתחילת שנות ה-30 והקשר ביננו מצויין,לאחרונה הוא לא מצליח לגמור ומהר מאוד מאבד את הזקפה.
    בעבר כבר היו מקרים דומים וכמו שהבנתי זה קרה לו גם עם בת הזוג הקודמת מספר פעמים.

זה כמובן מאוד מתסכל אותנו (ואותו זה מדכא מאוד), אוסיף ואציין כי באופן כללי אין לו יצר חרמנות גבוה (אנו מקיימים יחסים 2-3 פעמים בשבוע) וברוב המקרים אני מרגישה שהוא שוכב איתי רק כדי לספק אותי, הוא גם מאוד חסר בטחון לגבי הביצועים שלו למרות שאני מנסה לעודד אותו בכל צורה שהיא.
    עוד דבר, לפני שנתיים בערך הוא לקח סטרואידים, האם יכולה להיות לכך השפעה?

אשמח לדעת מה דעתך והאם ניתן לטפל/לשפר את חיי המין באיזושהי דרך?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קלרה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    19/04/2009

לא הבנתי מדוע נטל סטרואידים.
    התייעצתם עם אי מקצוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

קלרה
    19/04/2009

הוא לקח סטרואידים כדי "לעזור" לשרירים לגדול בחדר כושר. גם היום הוא מתאמן אך ללא סטרואידים.

לא, עדיין לא פנינו לייעוץ מקצועי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קלרה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    21/04/2009

1. היה כדאי.
    2. נסו להשתמש בסיאליס. זה ייתן לאבר שלו "ביטחון" ולשניכם זמן עונג במשגל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו